Kan jeg bruke Skype med Apple Watch eller Android Wear?

Tilbake til søkeresultater

Skype tilbyr ingen bestemt app for disse enhetene. Hvis du bruker Skype på en støttet enhet som er sammenkoblet med Apple Watch, Android Wearable eller andre smartenheter, kan du kanskje motta varsler eller nye meldinger og innkommende samtaler. Se gjennom systemkravene for Skype for mer informasjon.

Obs! Alternativene som er tilgjengelige for sammenkoblede smartenheter, er avhengige av den støttede mobile enheten og bør konfigureres via Skype og innstillingene for den mobile enheten.