Hva er Penger og hvordan bruker jeg det i Skype?

Tilbake til søkeresultater

Med Penger kan du overføre penger, via PayPal, til venner og familie på Skype.

Du trenger en Microsoft-konto og en PayPal-konto. For å sende penger trenger du den nyeste versjonen av Skype installert på Android-mobilen, iPhone eller datamaskinen.

Merk: Du kan motta penger fra hvilken som helst Skype-klient.

Du kan sende og motta penger i Skype hvis du bor i et av disse landene:
    USA, Australia, Canada, New Zealand, Storbritannia, land med eurovaluta* (Østerrike, Belgia, Kypros, Estland, Spania, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Irland, Italia, Latvia, Luxembourg, Malta, Nederland, Portugal, San Marino, Slovakia, Slovenia), Polen, Danmark, Ungarn og Tsjekkia. Du kan sende penger i amerikanske dollar, australske dollar, kanadiske dollar, britiske pund, euro og nyzealandske dollar. Polske zloty, danske kroner, ungarske forinter og tsjekkiske koruna. Flere valutaer vil snart bli lagt til.

*Unntatt Vatikanstaten, Monaco og Litauen. Flere land vil bli lagt til senere.

Både avsender og mottaker må være fra et av landene der Penger i Skype støttes.

1. I profilen din velger du Penger.
    2. Velg Be om Penger eller Send Penger.
    3. Velg personen du vil be om penger fra eller sende penger til.
    4. Hvis du sender penger, må du velge landet vennen din bor i, og deretter velge Fortsett.
    5. Skriv inn pengebeløpet du vil be om eller sende, og velg på Fortsett.
    6. Du vil bli bedt om å logge på PayPal-kontoen din og koble PayPal-kontoen til Microsoft-kontoen. Hvis du ikke har en PayPal-konto, blir du bedt om å opprette en.
    7. Trykk på Be om Penger eller Send for å fullføre transaksjonen.
    8. Trykk på Tilbake til chat og du vil se et pengekort med overføringsstatusen i samtalen.
    Merk: Du kan også be om eller sende penger money button mens du er i en chat eller i enkelte programtillegg på noen plattformer.

Når noen sender deg penger via Skype, mottar du enten et Pengeoverføring-kort eller en melding i chatten med en kobling til nettsiden, slik at du vet at du har mottatt penger. Fra Pengeoverføring-kortet eller nettkoblingen:

1. Velg alternativet Innkasser. Velg deretter Fortsett.
    2. For at du skal kunne innkassere pengene, må du enten koble en eksisterende PayPal-konto til Microsoft-kontoen eller opprette en ny PayPal-konto.
    3. Når du har gjort det, overføres pengene til PayPal-kontoen. Du kan la pengene være på PayPal-kontoen, eller ta dem ut til bankkontoen din ved å gå til paypal.com.

Det er ingen registreringsavgift for Penger i Skype. PayPal kan imidlertid belaste deg med en transaksjonsavgift, avhengig av betalingsmåte, valuta eller hvis det er en betaling mellom grenser. Finn ut mer om PayPals transaksjonsavgifter.

Pengeoverføringer og status kan ses fra Skype-profilen din.

1. Velg profilbildet ditt på Chatter-skjermen.
    2. Velg Penger. En liste over transaksjoner og statusen vil være oppført der. Du kan velge en bestemt transaksjon for å se flere detaljer.

Hvis du har spørsmål om PayPal-kontoen og pengeoverføringer i Skype, må du kontakte PayPal.

For å kunne levere Penger-tjenesten deler Skype følgende informasjon om deg med PayPal:

• Skype-profilen din.
    • Enheten din.
    • Din tilkoblings- og stedsinformasjon.
    • Skype-navnet til personen du sender penger til.

PayPal deler følgende informasjon om deg med Skype:

• Det fullstendige navnet ditt.
    • E-postadressen din.
    • Gateadresse, land, postnummer og telefonnummer.
    • Navnene på og de siste fire sifrene i betalingskildene dine i PayPal-kontoen.
    • Informasjon om PayPal-saldoen din.
    • PayPal-kontoaktiviteten din gjennom Skype.

Hvordan behandler jeg sending og mottak av penger i Skype via PayPal?
    Feilsøke Penger via PayPal