Hjem Skype for Windows stasjonær PC

Hva er Penger og hvordan bruker jeg det i Skype?

Med Penger kan du overføre penger, via PayPal, til venner og familie på Skype.

Du trenger en Microsoft-konto og en PayPal-konto. Hvis du skal sende penger, må du ha Skype versjon 8.3 eller høyere installert på iOS- eller Android-enheten.

Obs! Du kan motta penger fra hvilken som helst Skype-klient.

Fra 2. august 2017 vil tjenesten være tilgjengelig for kunder i USA, Canada, Storbritannia og land med Euro-valuta* (Østerrike, Belgia, Kypros, Estland, Spania, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Irland, Italia, Latvia, Luxembourg, Malta, Nederland, Portugal, San Marino, Slovakia, Slovenia). Du kan sende penger i amerikanske dollar, canadiske dollar, britiske pund og Euro. Flere valutaer vil snart bli lagt til.
    *Unntatt Vatikanstaten og Monaco. Flere land vil bli lagt til senere.

Både avsender og mottaker må være fra et av landene der Penger i Skype støttes.

1. I en Skype-samtale trykker du knappen Legg til i chat Legg til i chat-knapp.
    2. Velg Penger fra tilleggsprogrammene.
    3. Velg landet der vennen din bor, og trykk Neste.
    4. Skriv inn pengebeløpet du vil sende, og trykk Neste.
    5. Du vil bli bedt om å logge på PayPal-kontoen din og koble PayPal-kontoen til Microsoft-kontoen. Hvis du ikke har en PayPal-konto, blir du bedt om å opprette en.
    6. Trykk Send for å fullføre overføringen.
    7. Trykk Tilbake til chat og du vil se et pengekort med overføringsstatusen i samtalen.

Når noen sender deg penger i Skype, mottar du enten et Pengeoverføring-kort eller en melding i chatten slik at du vet at du har mottatt penger med en kobling til webområdet. Fra Pengeoverføring-kortet eller webområdekoblingen:

1. Velg alternativet Innkasser. Velg deretter Fortsett.
    2. For at du skal kunne innkassere pengene, må du enten koble en eksisterende PayPal-konto til Microsoft-kontoen eller opprette en ny PayPal-konto.
    3. Når du har gjort det, overføres pengene til PayPal-kontoen. Du kan la pengene være på PayPal-kontoen, eller ta dem ut til bankkontoen din ved å gå til paypal.com.

Det er ingen registreringsavgift for Penger i Skype. PayPal kan imidlertid belaste deg med en transaksjonsavgift, avhengig av betalingsmetode, valuta eller hvis det er en betaling mellom grenser. Finn ut mer om PayPals transaksjonsavgifter.

Pengeoverføringer og status kan vises fra Skype-profilen din.

1. Trykk profilbildet ditt på Chatter-skjermen.
    2. Trykk Innstillinger-knappen.
    3. Trykk Penger. En liste over transaksjoner og status vil være oppført der. Du kan trykke en bestemt transaksjon for å se flere detaljer.

Hvis du har spørsmål om PayPal-kontoen og pengeoverføringer i Skype, må du kontakte PayPal.

For å kunne levere Penger-tjenesten deler Skype følgende informasjon om deg med PayPal:

• Skype-profilen din.
    • Enheten din.
    • Din tilkoblings- og stedsinformasjon.
    • Skype-navnet til personen du sender penger til.

PayPal deler følgende informasjon om deg med Skype:

• Det fulle navnet ditt.
    • E-postadressen din.
    • Gateadressen, land, postnummer og telefonnummer.
    • Navnene på og de siste 4 sifrene i betalingskildene dine i PayPal-kontoen.
    • Informasjon om PayPal-saldoen din.
    • PayPal-kontoaktiviteten din gjennom Skype.

Hvordan behandler jeg sending og mottak av penger i Skype via PayPal?
    Feilsøke Penger via PayPal