Hjem Nye Skype for Android og iPhone

Hvordan behandler jeg sending og mottak av penger i Skype via PayPal?

Behandling av pengetransaksjoner er enkelt på paypal.com.

Hvis du mottar penger på PayPal-kontoen i en valuta du ikke tidligere har mottatt, blir du bedt om å logge på PayPal-kontoen for å bekrefte hvordan du vil motta pengene.

Du vil ha tre alternativer:

1. Opprette en ny PayPal-saldo på PayPal-kontoen.
    2. Konvertere betalingen til din primære PayPal-valuta. Vær oppmerksom på at avgifter kan påløpe.
    3. Avvise transaksjonen. Dette vil returnere pengene til avsenderen.

Hvis du skal ta ut penger som er overført i Skype, må du åpne PayPal-kontoen direkte via paypal.com eller PayPal-appen og velge uttaksfanen. Du må også ha en bankkonto lagt til PayPal-kontoen for å fullføre uttaket.

Pengeoverføringen vil vises på PayPal-kontosaldoen.

1. Logg på PayPal-kontoen.
    2. Velg Aktivitet-fanen.
    3. Velg betalingen du sendte eller mottok.
    4. I notatfeltet vil det stå Sendt på Skype.

Transaksjonsgrensene er de samme som på PayPal.com. I enkelte tilfeller, etter visse mengder eller terskler, kan du bli bedt om å oppgi mer informasjon ved å logge på PayPal under betalingsøkten for å fortsette å sende penger.

Hvis du sender eller mottar en internasjonal personlig betaling ved bruk av PayPal-saldoen eller en bankkonto, vil PayPal belaste deg med en utenlandsavgift, som kan være fra 0,5 % til 2 % av betalingsbeløpet.

Hvis du bruker et kreditt- eller debetkort til full eller delvis dekning av internasjonale personlige betalinger, vil PayPal belaste deg med en utenlandsavgift, som kan være fra 2,9 % til 7,4 % pluss en ekstra fast avgift. Den faste avgiften er basert på valutaen til betalingsmottakeren.

For utenlandsbetalinger som sendes fra USA, kan du avbryte overføringen innen 30 minutter så lenge mottakeren ikke har gjort krav på overføringen. For full refusjon må du sjekke detaljene i e-postmeldingen med betalingsbekreftelsen, gå til paypal.com i transaksjonsdetaljene og velge Avbryt, eller ringe PayPals kundeservice på 888-221-1161.

Ja. Du må først kontakte mottakeren og be han eller henne om å refundere overføringen på paypal.com. I enkelte tilfeller kan transaksjonen avbrytes av avsenderen hvis mottakeren ikke har fått betalingen ennå.

Hvis PayPal blir varslet om at en betaling du har mottatt, ikke var autorisert eller kanskje var svindel, er de pålagt å reversere transaksjonen.

Obs! Ikke-kommersielle betalinger er ikke berettiget selgerbeskyttelse.

Hva er Penger og hvordan bruker jeg det i Skype?
    Feilsøke Penger via PayPal