Hjem Nye Skype for Android og iPhone

Feilsøke Penger via PayPal

Pengeoverføringer kan vises som Klar for henting hvis mottakeren ikke har hentet overføringen din ennå. Dette kan skyldes følgende:

• Mottakeren har ikke koblet sammen PayPal-kontoen og Microsoft-kontoen.
    • Mottakeren har ikke bekreftet e-postadressen på PayPal-kontoen sin.
    • Mottakeren har ennå ikke akseptert betalingen. En mottaker må akseptere eller avvise en betaling hvis den er i en annen valuta enn saldoene han eller hun allerede har på PayPal-kontoen sin.

Hvis du ikke ser Penger-ikonet, eller hvis du hadde det og så forsvant det i Skype, kan det skyldes ett av følgende:

• Første gang du sender penger over Skype, må du være fysisk plassert i et av landene som støttes. Hvis du ikke er det, vil ikke Penger-ikonet være synlig for deg. Landene som støttes, er: USA, Canada, Storbritannia og land med Euro-valuta* (Østerrike, Belgia, Kypros, Estland, Spania, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Irland, Italia, Latvia, Luxembourg, Malta, Nederland, Portugal, San Marino, Slovakia, Slovenia). *Unntatt Vatikanstaten, Monaco og Litauen.
    • Du må ha den siste versjonen av Skype på iOS eller Android

Hvis du har glemt PayPal-passordet, kan du følge disse trinnene for å opprette et nytt.

Hvis du har lagt merke til en transaksjon eller aktivitet du ikke gjenkjenner, kan den ha blitt gjort av et familiemedlem, eller det kan være en del av en forhåndsgodkjent betaling du har autorisert. Hvis du ser en transaksjon du ikke har autorisert, må du la PayPal få vite det umiddelbart via PayPal Løsningssenter.

Med PayPal har du full kontroll over når og hvordan informasjonen din deles. Hvis du vil slutte å bruke PayPal til å sende penger, kobler du ganske enkelt fra Microsoft- og PayPal-kontoene.

Det kan du gjøre ved å logge på PayPal og:

1. Velge Profil øverst til høyre på siden.
    2. Velge Forhåndsgodkjente betalinger under Betalingsinnstillinger.
    3. Velge Skype og deretter Avbryt.
    4. Følg instruksjonene for å avbryte avtalen.

Hva er Penger og hvordan bruker jeg det i Skype?
    Hvordan behandler jeg sending og mottak av penger i Skype via PayPal?