Vanlige spørsmål om Skype for skrivebordet, Mac og Linux

Skype for skrivebordet, Mac og Linux gjør deg mer koblet til verden ved å gjøre det enkelt å få ting gjort, ha gode samtaler og oppleve spontane øyeblikk sammen med familie og venner.

Skype for skrivebordet, Mac og Linux er for øyeblikket tilgjengelig for Win 7, 8, 8.1, Win 10 opp til RS1, Mac OS X 10.9 og høyere, og for Linux 64-bit Ubuntu 14.04+, Debian 8.0+, OpenSUSE 13.3+ og Fedora Linux 24+.

Hva kan jeg gjøre med Skype for skrivebordet, Mac og Linux?

Finne frem i produktet

1. Profilbilde - Klikk profilbildet for å komme til Innstillinger-menyen og oppdatere status.
    2. Varslinger - Gå til vinduet Skype-varslinger.
    3. Kontakter - Gå til vinduet for kontakter, der du enkelt kan filtrere Skype-kontaktene ved å velge Alle, bare Skype-kontakter eller de kontaktene som er Aktiv nå på Skype.
    4. Anropsmeny - Bruk det numeriske tastaturet for raskt å finne nylige anrop eller anrope en av kontaktene dine på nytt.
    5. Mer - Gå raskt til Programinnstillinger, Lyd- og videoinnstillinger, Rapporter et problem, Vurder oss eller Logg av.
    6. Ny samtale eller nytt anrop - Start nye grupper, chatter, anrop eller finn roboter.
    7. Chatfilter - Sorter chatter etter Tid, Ulest og Aktiv, og velg hvilken Visning du ønsker å bruke, Standard eller Kompakt, og for nye chatter, Marker alle som lest.
    8. Topptekst med chatnavn - Gjør det enkelt å komme til kontakten eller gruppens profil og innstillinger.
    9. Åpne chatgalleri - Finn bilder, webkoblinger og filer som er delt, på en enkel måte.
    10. Legg til i chat - Finn tillegg som hjelper deg med å søke på nettet, dele innhold og få ting gjort i en samtale uten å bytte app.

Klikk profilbildet for å få flere alternativer.
    Bildeforklaringer til profilbildealternativer

• Oppdater statusen din - Klikk gjeldende status og endre den til Aktiv, Ikke forstyrr eller Usynlig.
    • Innstillinger - Tilpass Skype-innstillingene dine.

Hvilke nye funksjoner finnes i Skype Preview for skrivebordet, Mac og Linux?

Temaer som kan tilpasses: Med Skype Preview for skrivebordet, Mac og Linux kan du tilpasse samtaler med fargerike temaer fra det profesjonelle til det lekne. Gjør det enkelt med våre klassiske temaer, eller gjør det behagelig for øynene med det mørke temaet.

Omtaler, meldingsreaksjoner og et nytt varslingspanel: Behold oversikten ved hjelp av varslingspanelet. Hopp raskt tilbake i samtalen hvor du har blitt nevnt, og se hvordan folk har reagert på det du sa.

Nytt chattemediegalleri: Det har aldri vært enklere å finne innhold som er delt i en chat, enn med det nye chatgalleriet. Det er enkelt å finne bilder, koblinger og dokumenter.

Forbedret visning av chatliste: Finn den stilen som passer best for deg – standard eller kompakt. Sorter listen etter nylige, uleste eller hvem som er aktiv på Skype akkurat nå.

Forbedrede gruppeanrop: Tilpass gruppeanrop med enkel dra- og slippfunksjonalitet. Med de nye reaksjonene under samtalen kan du også si det med et uttrykksikon!

Meldingslogg: Alle direktemeldingene du har sendt og mottatt i samtaler, i tillegg til opplysninger om alle samtalene du har hatt i Skype, blir lagret i skyen i 2 år, slik at du har tilgang til dem fra en hvilken som helst enhet når du er logget på Skype.