Vanlige spørsmål om Skype for Windows, Mac og Linux

Tilbake til søkeresultater

Skype for Windows, Mac og Linux fører deg nærmere verden rundt deg ved å gjøre det enkelt å få ting gjort, ha gode samtaler og oppleve spontane øyeblikk sammen med familie og venner.

Verifiser at du møter systemkravene for Skype (versjon 8).

Hva kan jeg gjøre med Skype for Windows, Mac og Linux?

• profile pictureProfilbilde - Klikk på profilbildet ditt for å gå til Innstillinger settings menu, oppdatere statusen din til Aktiv, Ikke forstyrr, eller Usynlig, sende tilbakemelding, og vise Skype-versjonen.
    • more menu Mer - Få rask tilgang til Innstillingersettings menu, få hjelp, send tilbakemelding, rapporter et problem, eller Logg av.
    • search button Søk - Finn vennene dine raskt.
    • dialpad button Numerisk tastatur - Rask tilgang til numerisk tastatur.
    • chats button Chatter - Vis nylige chatter, favoritter og start en ny samtale.
    • Calls button Samtaler - Bruk numerisk tastatur, få rask tilgang til nylige anrop, eller ring en av kontaktene dine.
    • contacts button Kontakter - Gå til vinduet for kontakter. Her kan du enkelt kan filtrere Skype-kontaktene ved å velge Alle, bare Skype -kontakter, eller de kontaktene som er Aktiv nå på Skype.
    • notification button Varslinger - Gå til vinduet for Skype-varslinger.
    • New chat button Chat - Start en ny gruppechatt, én-til-én-chatt, eller privat samtale.
    • down chevron button Chattfilter - Sorter chatter etter Tid, og Ulest, velg hvilken Visning du ønsker å bruke (Standard eller Kompakt ), og for nye chatter, Skjul favoritter.
    • Toppteksten med chattnavn - Gjør det enkelt å komme til kontakten eller gruppens profil og innstillinger.
    • chat gallery Galleri - Rask tilgang til delte bilder, koblinger og filer.
    • add in button Legg til i chat - Finn tilleggsprogrammer som hjelper deg med å søke på nettet, dele innhold og få ting gjort i samtalen uten å bytte app.