Skype fører deg nærmere verden rundt deg ved å gjøre det enkelt å få ting gjort, ha gode samtaler og oppleve spontane øyeblikk sammen med familie og venner.

Kontroller at du møter systemkrav for Skype.

Hva kan jeg gjøre i Skype for stasjonære enheter?

• profilbilde Profilbilde – Velg profilbildet ditt slik at du kan oppdatere statusen til Aktive , Unna , Ikke forstyrr Eller Usynlig administrere Skype-kreditt eller -abonnementer, og få tilgang til Innstillinger-knappen Innstillinger .

• Flere alternativer-knappen Mer – Kom raskt til Innstillinger-knappen Innstillinger Hjelp Sende Tilbakemelding , Rapporter et problem , Aktiver modus for delt visning , Vise Hurtigtaster , Eller Logg av .

• Søk-knappen Søk - Finn vennene dine raskt.

• numerisk tastatur-knapp Numerisk tastatur - Få rask tilgang til det numeriske tastaturet.

• Meldingsknapp Samtaler – Vis nylige chatter, favoritter og start en ny samtale.

• Anrop-faneknappen Samtaler – Bruk det numeriske tastaturet, finn de siste samtalene raskt, eller foreta et nytt anrop til en av kontaktene dine.

• Kontakter-knappen Kontakter – Gå til kontaktvinduet der du enkelt kan filtrere Skype-kontaktene etter Alle , Skype bare kontakter, og hvilke av kontaktene dine som er Aktiv nå på Skype.

• Bjelleknapp for varsler Varsler – Gå til skype-varslingsvinduet.

• Ny chat-knapp Chat – Start en ny gruppechat, en ny én-til-én-chat eller en ny privat samtale.

• vinkeltegn-knappen nedover chatfilter -Vise Siste Eller Skjulte chatter , sorter chattene dine etter Tid Eller Uleste Eller Skjul favoritter .

• Topptekst for chatnavn – Få enkelt tilgang til kontaktens eller gruppens profil og innstillinger.

• Søk-knappen Finne - Søk for en bestemt melding i en chat.

• chatgalleri Galleri – Finn delte bilder, nettkoblinger og filer på en enkel måte.

• Ikonet Legg til deltakere Opprett ny gruppe Eller Legg til i gruppe – Legg til en deltaker i en én-til-én-chat for å opprette en gruppe eller legge til en annen deltaker i en eksisterende gruppe.

• Tilleggsknapp Tilleggsmeny – Finn tillegg for å få ting gjort i samtalen uten å bytte apper.