Vanlige spørsmål om Skype for Windows, Mac og Linux

Tilbake til søkeresultater

Skype fører deg nærmere verden rundt deg ved å gjøre det enkelt å få ting gjort, ha gode samtaler og oppleve spontane øyeblikk sammen med familie og venner.

Verifiser at du møter systemkravene for Skype.

Hva kan jeg gjøre med Skype for Windows, Mac, Linux, nettlesere og Skype for Windows 10 (versjon 14)?

• profile pictureProfilbilde – Klikk på profilbildet, slik at du kan oppdatere statusen til Aktiv, Borte, Ikke forstyrr eller Usynlig, administrer Skype-kredit eller Abonnementer, og gå til Innstillinger settings menu.
    • more menu Mer – Få rask tilgang til Innstillingersettings menu, få Hjelp, send tilbakemelding, Rapporter et problem, Aktiver modus for delt visning eller Logg av.
    • search button Søk – Finn vennene dine raskt.
    • dialpad button Numerisk tastatur – Få rask tilgang til det numeriske tastaturet.
    • chats button Chatter – Vis nylige chatter, favoritter, og star en ny samtale.
    • Calls button Samtaler – Bruk numerisk tastatur, få rask tilgang til nylige anrop, eller ring en av kontaktene dine.
    • contacts button Kontakter – Gå til vinduet for kontakter. Her kan du enkelt filtrere Skype-kontakter etter Alle, bare Skype -kontakter, eller de kontaktene som er Aktiv nå på Skype.
    • notification button Varslinger – Gå til vinduet for Skype-varslinger.
    • New chat button Chat – Start en ny gruppechat, én-til-én-chat, eller privat samtale.
    • down chevron button Chat-filter – Vis Nyligeeller Skjulte chatter, sorter chatter etter Tid eller Ulest, Marker alle som lest eller Skjul favoritter.
    • Topptekst med chatnavn – Få tilgang til kontaktens eller gruppens profil og innstillinger på en enkel måte.
    • chat gallery Galleri – Finn delte bilder, nettkoblinger og filer på en enkel måte.
    • search button Finn – Søk etter en bestemt melding i en chat.
    • Add-in button Meny for tilleggsprogrammer – Finn tilleggsprogrammer for å få ting gjort i samtalen uten å bytte mellom apper. (ikke tilgjengelig i Skype for nettlesere).