Hvordan legger jeg til eller endrer humørmelding i Skype?

Tilbake til søkeresultater

Skype på Windows, Mac, Linux, Skype for Windows 10 (versjon 14), Android (6.0+), iPhone og iPad.

1. Velg profilbilde.
    2. Velg enten Del det du holder på med under profilbildet for å legge til en ny humørmelding, eller velg en eksisterende melding for å oppdatere den. Oppdater humørmeldingen raskt fra listen over forslag, eller opprett din egen. Når ord rett og slett ikke strekker til, kan du legge til eller oppdatere uttrykksikonet:

• Velg ikonet Legg til uttrykksikon Add emoticon button hvis du ikke har lagt til et tidligere.
      • Velg det eksisterende uttrykksikonet for å velge et nytt.
        Update emoticon
    3. Velg Fullfør-knappen for å lagre humørmeldingen.

Android 4.0.4–5.1

1. Trykk på meny menu button-knappen.
    2. Trykk på blyantPencil button-knappen under navnet ditt for å legge til eller oppdatere humørmeldingen.
    3. Trykk på merke Check mark button-knappen for å lagre humørmeldingen.

Skype for Windows 10 (versjon 12)

1. Velg profilbilde.
    2. Herfra kan du klikke på navnet ditt, humøret og mobilnummeret for å gjøre oppdateringer. Finn ut mer om hvordan du oppdaterer profilbildet ditt.
    3. Hvis du vil redigere andre detaljer, velger du Innstillinger.