Hvordan kan jeg bruke Cortana i en chat med den nye Skype på mobil?

Tilbake til søkeresultater

Cortana er en skybasert personlig assistent som fungerer på tvers av enhetene og Microsoft-tjenestene dine. Du kan bruke Cortana i Skype til å lage påminnelser eller finne informasjon om ting som restauranter og kinotider. Cortana i Skype gir deg i tillegg nyttige forslag i Skype-samtalene dine. Cortana rulles for tiden gradvis ut sammen med nye Skype på mobil i USA.

Cortana fungerer best når du gir henne tillatelse til å logge deg på og bruke data fra Skype, slik som plassering og DM-samtaler, til å tilpasse Cortana i Skype og andre enheter eller tjenester du har aktivert Cortana i. Gå til siden Cortana og personvern for mer informasjon om hvordan Cortana bruker data. Du logges på Cortana med samme Microsoft-konto du bruker til å logge på Skype med.

Hvis du velger å ikke gi tillatelse til dette, vil Cortana likevel gi deg svar og forslag som ikke er tilpasset deg. Cortana bruker informasjonen din utelukkende til å gi deg svar og forslag i Skype.

Du har kontroll over dataene du deler, og vi ønsker å sikre at det er det rette valget for deg.

Slik velger du bort personlig tilpasset Cortana og logger deg av Cortana:

1. Trykk på profilbildet ditt.
    2. Trykk på Innstillinger-knappen.
    3. Rull nedover og trykk på Cortana.
    4. Slå av Tilpassing.

Merk: Hvis du slår av tilpassing, kan du ikke chatte med Cortana.

Slik slår du av generelle forslag:

1. Trykk på profilbildet ditt.
    2. Trykk Innstillinger-knappen.
    3. Rull nedover og trykk på Cortana.
    4. Slå av Forslag.

Hvordan chatter jeg med Cortana for å lage en påminnelse eller finne informasjon?

1. Cortana legges automatisk til som kontakt. Fra chatteskjermen trykker du på eller søker etter Cortana
    2. Når du begynner å chatte, vil Cortana be deg om å gi tillatelse til at hun kan logge deg på og bruke posisjonen din og DM-samtalene dine til å tilpasse svar og forslag i Skype og i Cortana på andre enheter som du har aktivert Cortana på.
    3. Velg Jeg samtykker.
    4. Begynn å chatte.

Merk: Hvis du ikke har oppdatert Skype-kontoen til en Microsoft-konto, tas du gjennom denne prosessen slik at du kan aktivere Cortana. Lær mer.

Hvordan bruker jeg forslag i samtaler?

I en chatsamtale ser du forslag slik som smarte svar, uttrykksikoner eller verktøy som GIF-er, vær, filmer eller restauranter. Bare trykk på forslaget for å sende et svar eller finne og dele innhold.

Hvis Cortanas forslag ikke er til hjelp, kan du trykke på menyen ved siden av forslagene for å sende tilbakemeldinger.

Hvis du ikke har gitt Cortana tillatelse til å logge deg på, kan noen forslag, slik som Opprett påminnelse, be deg gi tillatelse til å logge på og bruke plasseringen din og DM-samtalene dine.

Hvordan fjerner jeg Cortana?

1. Fra Chatter-skjermen trykker og holder du på Cortana-chatten.
    2. Trykk på Slett chat på menyen.
    3. Trykk på Slett på nytt i bekreftelsesvinduet.

Når du sletter chatten, blir alle meldinger i samtalen slettet, og den vil ikke lenger bli vist på Chat-skjermen. Chatten slettes fra nye Skype på den aktuelle enheten, men vil fremdeles være synlig på andre enheter hvis du ikke sletter den derfra også.

Fungerer Cortana i lyd- og videosamtaler?

Nei. Cortana fungerer for øyeblikket bare i chat.