Hvordan bruker jeg Skype med høyttaleren min?

Tilbake til søkeresultater

Du kan ringe med Skype med høyttaleren etter at du har konfigurert høyttaleren med Cortana-appen. Skype-til-Skype-samtaler er gratis, og vi tilbyr også et gratis ringetilbud i en begrenset tidsperiode til mobiler eller fasttelefoner i USA, Mexico og Canada via Skype-abonnementer.

Du kan konfigurere høyttaleren for opptil to brukere på samme høyttaler. Når du har gjort disse trinnene, logger du deg av kontoen din og gjentar trinnene med den andre kontoen.

Først må du konfigurere Cortana-appen på PC-en eller mobiltelefonen din. Se enhetens bruksanvisning for å se hvordan du gjør det. Pass på at du bruker den samme kontoen som den du bruker til å logge deg på Skype med. Når du har gjort dette, er du klar til å konfigurere Skype.

Merk: Dersom du ikke har oppdatert Skype-kontoen til en Microsoft-konto, tas du gjennom denne prosessen slik at du kan aktivere Cortana. Lær mer.

1. Kontoen du bruker til å logge deg på Cortana på høyttaleren logger deg automatisk på Skype-kontoen din.
    2. Når du konfigurerer Skype, vil du bli bedt om å gi tillatelse til at kontaktene dine synkroniseres til Cortana, slik at du kan ringe med Skype.
    3. Du tas så til veiledningene som viser deg hvordan du bruker høyttaleren, i tillegg til hvordan du ringer med Skype.
    For å gjøre dette ... Sier du dette ...
    Ringe til noen Hei, Cortana
    Ring mamma [på Skype]
    Ring mammas mobil [på Skype]
    Ring 555 55 555 [på Skype]
    Ring 44444444 [på Skype]
    Ring Peppes Pizza [på Skype]
    Hvor finner jeg den beste pizzaen i nærheten? …
    Hei, Cortana, ring [på Skype].
    Svare på et innkommende anrop Hei, Cortana
    Ta telefonen / svar
    Ignorer / legg på
    Styre en samtale Hei, Cortana
    Volum opp / volum ned
    Demp
    Legg på
    I Call Cortana Hei, Cortana
    Hvordan er været?
    Fortell en vits
    • Skype-kontaktene dine: dette er de personene som er kontaktene dine på Skype, eller telefonnumre du har lagret som kontakter i Skype.
    • Telefonkontaktene dine: dette er de personene og numrene du har lagret i adresseboken på telefonen din. Du må gi Cortana tillatelse til å synkronisere kontaktene fra telefonen din for at du skal kunne ringe til disse kontaktene. Du trenger vanligvis Skype-kredit eller et abonnement for å ringe noen på denne måten, men vi har et tidsbegrenset tilbud som lar deg ringe gratis til visse steder. Lær mer.
    • Telefonnumre: du kan be Cortana ringe ethvert nummer du sier høyt. Du trenger vanligvis Skype-kredit eller et abonnement for å ringe noen på denne måten, men vi har et tidsbegrenset tilbud som lar deg ringe gratis til visse steder. Lær mer.
    • Lokale steder: be Cortana ringe til et lokalt sted. Du kan be Cortana om å ringe ved å si navnet på stedet, eller du kan finne det og så be Cortana ringe. Du trenger vanligvis Skype-kredit eller et abonnement for å ringe noen på denne måten, men vi har et tidsbegrenset tilbud som lar deg ringe gratis til visse steder. Lær mer.

Dersom du har lagret et internasjonalt nummer i kontaktene dine, kan du ringe til dette nummeret ved å bruke navnet på samme måte som du gjør med lokale kontakter. Hvis du vil ringe til et internasjonalt nummer du ikke har lagret, er det to måter du kan gjøre det på:

• Start telefonnummeret med + (pluss) – «Hei, Cortana. Ring +44 ...»
    • Start telefonnummeret med 011 – «Hei, Cortana. Ring 011 44 ...»

Merk at du må ha kredit eller et internasjonalt abonnement dersom du skal ringe til internasjonale numre. Tilbudet du får når du konfigurerer enheten, gjelder kun for anrop i USA. Lær mer om å ringe til internasjonale numre.

Hvis du vil legge til kontakter, legger du dem til på telefonen og åpner deretter Cortana slik at disse kontaktene synkroniseres til nettskyen. Deretter kan du ringe til disse kontaktene med høyttaleren. Lær mer.

Når du konfigurerer høyttaleren, kan hvem som helst i rommet spørre Cortana og starte en Skype-samtale. Høyttaleren har tilgang til kontaktene du har aktivert (se Hvem kan jeg ringe til fra høyttaleren?) og leser også opp anroper-ID-en til dem som ringer deg. Dette betyr at du har flere alternativer når du logger deg på høyttaleren:

• Logg deg på høyttaleren med din personlige konto: Dette betyr at alle i rommet kan få tilgang til informasjonen og funksjonaliteten du har med Cortana, inkludert Skype-samtaler (innkommende og utgående). Dette er den mest personlige opplevelsen for Cortana og Skype.
    • Opprett en ny konto til familien din og logg dere på med den: Når du logger deg på høyttaleren, kan du opprette en ny konto som familien kan bruke, men dette betyr at Cortana og Skype får tilgang til kun den informasjonen og de kontaktene du legger inn på den kontoen. Du må legge til alle de kontaktene du vil ringe til fra høyttaleren (se Hvordan kan jeg legge til flere kontakter?). Dette er en mindre personlig opplevelse.

Skype har forskjellige måter du kan tilpasse utgående anroper-ID på når du ringer til mobiltelefoner og fasttelefoner. Lær mer.

For øyeblikket støtter vi ikke anrop til grupper fra høyttaleren. Hvis du derimot er en del av en gruppe som ringer deg, vil høyttaleren ringe og du kan ta samtalen.

Når du spør Cortana om noe i en samtale, kan den andre personen høre hva du spør Cortana om, men kan ikke høre hva Cortana svarer. Dette er for å respektere personvernet ditt. Du velger selv hva du vil fortelle den andre personen i samtalen.

Cortana kan kun aktiveres ved å si «Hei, Cortana». Telefonsamtalen tas ikke opp, og ingenting sendes til Cortana med mindre du sier «Hei, Cortana». Den andre personen i samtalen kan heller ikke aktivere Cortana på din høyttaler mens samtalen pågår.

For øyeblikket støtter vi ikke samhandling med systemer der du skal trykke på bokstaver eller numre. Skype-teamet vurderer å legge til støtte for denne funksjonen i fremtiden.

I en begrenset tidsperiode har vi et tilbud som gjelder ved kjøp av en ny Harman Kardon-speaker. Kjøperen kan ringe gratis til mobiltelefoner og fasttelefoner i USA, og fra USA til Mexico og Canada. Når du har logget deg på Harman Kardon-enheten, får du en e-post som bekrefter abonnementet. Du kan sjekke statusen til abonnementet ved å logge deg på kontoprofilen din og se abonnementene dine. Lær mer om ringetilbudet for Harman Kardon.

Merk: Du trenger ikke gjøre annet enn å konfigurere høyttaleren for å aktivere tilbudet, men det kan ta opptil 90 minutter før abonnementet aktiveres. Det kan også hende at utløpsdatoen for abonnementet ikke er riktig, men du får uansett gratistilbudet slik det er beskrevet i vilkårene for abonnementer.