Produktmerknader for Skype for Desktop, Mac og Linux

Utrullingen av Windows for skrivebord, Mac og Linux 8.10.0.4 starter 6. november 2017, og blir sluppet gradvis i løpet av de neste to ukene.

Innledning til produktmerknader

Dere spurte, vi leverte

• Anropsvolumer. Nå kan du enkelt bytte til høyttaler eller justere volumet under en samtale.
    • Snarveier for anropskontroller. Når Skype kjører i bakgrunnen under en samtale, kan du slå snarveisvinduet for anropskontroller på eller av. Gå til Innstillinger > Oppringing > Slå Vis oppringingsvinduet når Skype er i bakgrunnen på eller av.

Kule ting som kommer

• Følg med, det kommer mye mer...
    Gå til Kjente problemer

Utrullingen av Windows for skrivebord, Mac og Linux 8.7.76.59440 starter 22. september 2017, og blir sluppet gradvis i løpet av de neste to ukene.

• Løste problemer der video ikke ble vist. Visse maskinvareenheter hadde problemer med å forhåndsvise video ved anrop.
    • Lagre telefonnumre som kontakter: Alle telefonnumre du har ringt, kan legges til som kontakter.
    • Skjulbar chatteskjerm: Bruk pilene > < til å skjule eller vise chatteskjermen. Når den er skjult, vil du se den oppdaterte meldingsvisningen med online-status og antall uleste meldinger.
    • Ha Skype aktiv: Endre innstillingene slik at Skype fortsatt er aktiv etter at du har lukket vinduet.
    • Bruk tastatursnarvei til søk: Nå kan du åpne Skype-søk ved å trykke CTRL + F.
    • Styr hvordan andre finner meg i Skype: Velg hvilke telefonnumre andre kan finne deg på i Skype.
    • Behandle og fjerne roboter enklere: Vi har gjort det enklere å behandle roboter med det nye Slett-alternativet.
    • Sende Skype-logger: Om nødvendig, kan du på en enkel måte sende Skype-logger ved å gå til Innstillinger > Programinnstillinger > Diagnoseverktøy > Send diagnoselogger

Utrullingen av Windows for skrivebord, Mac og Linux 8.6.76.57286 starter 13. september 2017, og blir sluppet gradvis i løpet av de neste to ukene.

• Kontaktnummer: Alle telefonnumre som en kontakt har oppført, vil nå bli vist i kontaktens profil.
    • Lukk konto: Lett tilgjengelig fra profilen din, selv om vi synes det er synd at du forsvinner!
    • Adresseboksynkronisering for Mac: Synkroniser Mac-adresseboken med Skype.

Utrullingen av Windows for skrivebord og Mac 8.5 starter i august 2017, og blir sluppet gradvis i løpet av de neste to ukene.

• Skjule chatlisten: Vi har lagt til en knapp slik at du manuelt kan skjule chatlisten.
    • Redusere chattens topptekst: Når du navigerer i en samtale, vil chattens topptekst forsvinne ut av syne, slik at du ser mer av meldingene.
    • Galleri laster mer innhold: Vi har løst noen problemer med at eldre delt innhold ikke ble vist i galleriet.
    • Utføre et testanrop: Nå kan du på en enkel måte utføre et testanrop fra Innstillinger > Lyd- og videoinnstillinger for å kontrollere at alt er riktig konfigurert.