Hvordan endrer jeg språket i Skype for skrivebord?

Tilbake til søkeresultater

Skype på Windows, Mac, Linux og Skype for Windows 10 (versjon 14)

1. Klikk på profilbildet ditt.
    2. Klikk på Innstillinger.
    3. Velg Generelt.
    4. Velg Språk.
    5. Rull gjennom listen for å velge blant tilgjengelige språk.

Skype for Windows 10 (versjon 12)

Skype for Windows 10 (versjon 12) stiller språket etter språket som er satt under språkinnstillingene i operativsystemet. Merk at ved å følge disse stegene, kan språket i andre programmer også endre seg.

For å bruke Skype for Windows 10 (versjon 12) i et annet språk:

1. Velg Start-knappen, og deretter Innstillinger-hjulet.
    2. Velg Tid og språk.
    3. Velg Område og språk-innstillinger, ønsket språk, og deretter Sett som standard.

Language picker
    4. Det vil dukke opp som det første elementet i listen over språk:

Language picked
    5. Start Skype for Windows 10 (versjon 12) på nytt.

Om du ikke finner det ønskede språket i listen, kan du legge det til ved å laste ned en språkpakke:

1. Velg Legg til et språk under innstillingene for Område og språk.

Add language
    2. Naviger til det ønskede språket og følg instruksjonene for å laste ned språkpakken.

Find language to add
      • Finn ut mer om tilgjengelige språkpakker for Windows 10.

Merk: Nylig installerte språkpakker vil kanskje ikke dukke opp før Skype for Windows 10 (versjon 12) oppdateres.