Hjem Skype for Windows stasjonær PC

Hva er Skype Intervjuer og hvordan brukes programmet?

Med Skype Intervjuer kan du vurdere tekniske kandidater ved hjelp av sanntidsredigering over Skype i nettleseren. Du trenger ikke å registrere deg eller laste ned noe. Bare gå til Skype.com/interviews og klikk på Start intervju.

Hvilke nettlesere støttes i Skype Intervjuer?
    Alle funksjoner støttes i Microsoft Edge og Google Chrome (versjon 32 og nyere). Firefox støtter kun koderedigering. Safari og mobilnettlesere støttes ikke.

Hvilke kodespråk støttes av koderedigering i Skype Intervjuer?
    Foreløpig støtter vi 13 programmeringsspråk. C, C++, C#, F#, Go, Java, JavaScript, PHP, Python, Ruby, Rust og TypeScript.

Hvordan bytter jeg mellom kodespråk i Skype Intervjuer?
    Øverst til høyre klikker du på rullegardinmenyen for kodespråk (JavaScript er valgt som standard), og deretter velger du ønsket kodespråk.
    Menyen for kodespråk

Hvordan kjører jeg en kode i Skype Intervjuer?
    Trykk på knappen Kjør oppe i høyre hjørne i koderedigeringsvinduet.

Hvordan kjøres koden i Skype Intervjuer?
    Hver kjøring av kode skjer i en egen isolert Docker-beholder. Hvis koden returnerer eller får tidsavbrudd etter 10 sekunder, avsluttes Docker-beholderen og fjernes sammen med all koden.

Hvorfor spør Skype Intervjuer om video- og mikrofonrettigheter?
    Video- og mikrofonrettigheter kreves for videosamtaler. Du kan bruke Skype Intervjuer uten videosamtaler ved å klikke på Fortsett uten å ringe.

Kan det ikke være mer enn to deltakere i Skype Intervjuer?
    Jo, Skype Intervjuer bruker samme gruppepratfunksjonalitet som i Skype. Du kan legge til så mange du vil, på samme måte som i Skype på mobilenheten eller på den stasjonære datamaskinen.

Hvordan nettprater eller chatter jeg med andre deltakere i Skype Intervjuer?
    Pratevinduet er på høyre side av skjermen. Bare skriv i meldingsboksen, og klikk deretter på Send.
    Nettprat eller chatting i et intervju på Skype

Hvordan sender jeg en fil til andre deltakere i Skype Intervjuer?
    I meldingsboksen klikker du på vedleggsikonet, velger filen du vil sende, og klikker deretter på Send. Det kan sendes filer på maksimalt 100 MB.
    legg ved en fil i et intervju på Skype

Hvordan lagrer jeg koden i Skype Intervjuer?
    Klikk på knappen Last ned Knappen Last ned for å lagre koden du har skrevet.

Finnes det en API for Skype Intervjuer?
    Ja, det finnes det! Med API-en (eller programmeringsgrensesnittet) for Skype Intervjuer kan du tilpasse, planlegge og dele intervjukoblinger. Du kan les mer om det her: https://skype.com/interviews/api.

Hvordan planlegger jeg et intervju?
    Du kan bruke planleggeren på https://skype.com/interviews/scheduler. Les mer om planlegging av intervjuer.