Hvorfor kan alle kontakte meg i nye Skype for skrivebordet?

Tilbake til søkeresultater

Tidligere måtte familie og venner sende deg en kontaktforespørsel i Skype og vente på at du godtok den før du kunne snakke med dem, Dette er ikke lenger nødvendig. Familie og venner kan snakke med deg umiddelbart, og du kan gjøre det samme. Du kan endre hvordan andre finner deg ved å gå til profilbildet>Innstillinger>Kontakter Styr hvordan andre finner meg i Skype.

Når noen henvender seg til deg første gang, kan du velge å godta eller blokkere meldinger eller samtaler fra den personen.

Før du godtar, vil de kun være i stand til å sende deg et begrenset antall meldinger. Alt medieinnhold de eventuelt sender blir sensurert for å beskytte deg mot søppelpost.