Hvorfor kan alle kontakte meg i nye Skype for skrivebordet?

Tidligere måtte familie og venner sende deg en kontaktforespørsel i Skype og vente på at du godtok den før du kunne snakke med dem, Dette er ikke lenger nødvendig. Familie og venner kan snakke med deg umiddelbart, og du kan gjøre det samme. Du kan endre hvordan andre finner deg ved å gå til profilbildet > Programinnstillinger > Styr hvordan andre finner meg i Skype.

Når noen henvender seg til deg første gang, kan du velge å godta eller blokkere meldinger eller samtaler fra den personen.

Godta eller blokker

Før du godtar, vil de være innskrenket til å sende deg et begrenset antall meldinger, og eventuelt medieinnhold de sender, blir sensurert for å beskytte deg mot søppelpost.