Gå til hovedinnhold

Alle produkter

Hvorfor kan alle kontakte meg i Skype på stasjonære datamaskiner?

Tilbake til søkeresultater

I Skype for Windows, Mac, Linux, nettlesere og Skype for Windows 10 (versjon 14) kan venner og familie snakke med deg umiddelbart, og du kan gjøre det samme med dem. Finn ut mer om hvordan du reserverer deg mot å være synlig i Skype-søkeresultater eller -forslag.

Når noen kontakter deg for første gang, kan du velge å godta eller blokkere meldinger og samtaler fra denne personen. Finn ut mer om hvordan du kan kontrollere innkommende samtaler fra andre.

Før du godtar, kan de bare sende deg et begrenset antall meldinger. Alt medieinnhold de eventuelt sender, blir sensurert for å beskytte deg mot søppelpost. Finn ut mer om hvordan du blokkerer, opphever blokkering for eller rapporterer noen i Skype på stasjonære datamaskiner.