Hva er favoritter, og hvordan administrer jeg de i Skype?

Tilbake til søkeresultater

Favoritter gjør det litt enklere å finne kontakter og å chatte i Skype. Enten det er bestevennen din eller gruppechatten til fotballaget du leter etter, vi de alltid vises på toppen av chat- eller kontaktlisten når de er lagt til som favoritter.

Slik legger du til en kontakt som favoritt

1. Velg enten Chatter- Chat tab iconeller KontaktfanenContacts tabfanen.
    2. Trykk og hold eller høyreklikk på chatten eller kontakten, og velg Legg til i favoritter.
    3. Du finner listen med favorittchatter i ChatterChat tab icon-fanen, og listen med favorittkontakter i KontakterContacts tab -fanen.

Merk: I Skype for Windows 10 (versjon 12) og Android 4.0.4 - 5.1, kan du kun legge til kontakter som favoritter.

Slik viser og skjuler du favorittchatter

Vis- og skjulfunksjonen er kun tilgjengelig for chatter.

1. Velg ChatterChat tab icon-fanen.
    2. Velg filterknappen:
      • desktop chat filter button på skrivebordet
      • Android chat filter button på Android
      • iOS chat filter button på iOS
    3. Velg Vis favoritter eller Skjul favoritter.

Slik fjerner du en chat eller kontakt fra favoritter

1. Velg enten fanen for ChatterChat tab icon eller KontakterContacts tab.
    2. Trykk og hold eller høyreklikk på chatten eller kontakten, og velg Fjern fra favoritter.

Merk: I Skype for Windows 10 (versjon 12) og Android 4.0.4 - 5.1, er disse stegene kun gjeldende for fjerning av kontakter fra favoritter.