Hjelp for Skype

    Alle produkter

    Hvordan sender jeg tilbakemelding om Skype på stasjonære datamaskiner?

    Tilbake til søkeresultater

    Skype for Windows, Mac, Linux, nettlesere og Skype for Windows 10 (versjon 14)

    1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg Innstillinger.
    3. Velg Hjelp og tilbakemelding, og velg deretter Gi tilbakemelding.
    4. Skriv inn det du vil fortelle til oss, og velg Send.


    Skype for Windows 10 (versjon 12)

    1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg Send tilbakemelding.
    3. Logg deg innn hvis du ikke allerede har gjort det, og skriv inn hva du har på hjertet. Velg så Send.

    Ingen ringing til nødnumre fra Skype
    Skype er ikke en erstatning for telefonen din og kan ikke brukes til nødanrop