Hjelp for Skype

    Alle produkter

    Hvordan sender jeg tilbakemeldinger om nye Skype for skrivebordet?

    Tilbake til søkeresultater

    1. Velg profilbildet ditt og rull ned til Støtte.
    2. Velg jelp og tilbakemelding og deretter Send tilbakemelding.
    3. La oss få vite hva du vil fortelle oss, og velg Send.

    Var denne artikkelen nyttig?

    Ja Nei

    Fortell oss hvorfor vi ikke kunne hjelpe deg i dag

    Viktig : Ikke angi personlig informasjon (for eksempel Skype-navn, e-postadresse, Microsoft-konto, passord eller virkelig navn eller telefonnummer) i feltet ovenfor.

    Ingen ringing til nødnumre fra Skype
    Skype er ikke en erstatning for telefonen din og kan ikke brukes til nødanrop