Hjelp for Skype

    Alle produkter

    Hvordan endrer jeg profilfargen i Skype for skrivebordet?

    Tilbake til søkeresultater

    Alternativet for å endre profilfargen er tilgjengelig i Skype på Windows, Mac, Linux og Skype for Windows 10 (versjon 14).

    1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg Innstillingersettings button.
    3. Velg Generelt general button.
    4. Under «Utseende», velg Farge paintbrush.
    5. Velg en ny farge, og velg deretter merke Check Mark button -knappen for å bekrefte fargevalget. Det kan ta litt tid før den nye fargen blir oppdatert.

       

    Ingen ringing til nødnumre fra Skype
    Skype er ikke en erstatning for telefonen din og kan ikke brukes til nødanrop