Hvordan ser jeg på en annens profil i Skype for skrivebord?

Tilbake til søkeresultater
    1. Finn profilen til personen du ønsker å se i nylige samtaler.
    2. Høyreklikk navnet, og velg deretter Vis profil. Alternativt kan du trykke toppteksten i en chatt for å vise profilen.

Skype på Windows, Mac, Linux og Skype for Windows 10 (versjon 14)

1. Fra profilen deres velger du knappen rediger  edit button.
    2. Oppgi et nytt navn og bekreft endringene.
    3. Når du redigerer noens navn, endrer det bare hvordan navnet vises for deg.

Skype for Windows 10 (versjon 12)

1. Fra kontaktlisten høyreklikker du på kontakten og velger «Vis profil».
    2. Klikk på navnet deres, skriv inn et nytt navn for kontakten, og trykk på enter.
    • For å sende en melding: Velg Send melding send message button.
    • For å starte en lydsamtale: Velg Start anrop Start a call button for å starte en lydsamtale med denne personen.
    • For å starte en videosamtale: Trykk Start videosamtale start a video call button for å starte en videosamtale med denne personen.
    • For å starte en privat samtale: Velg «Start privat samtale» private conversation button for å chatte med ekstra sikkerhet.
    • For å sende eller motta penger: Velg Send eller motta penger send money button for å sende og motta penger til eller fra familie og venner. Send penger er bare tilgjengelig for kunder i land hvor dette støttes (finn ut mer).
    • For å lage en ny gruppe: Velg Opprett en ny gruppe new group button  og velg personene du vil ha med i gruppen fra listen, eller bruke søk. Trykk deretter på ferdig-knappen.
    • Oversett: Velg Start oversetteren Translator button for å oversette samtaler.
    • For å legge til i favoritter: Veksle Legg til i favoritter på eller av for å feste samtalen på toppen av listen med chatter.
    • Slett kontakt: Velg for å slette denne personen fra Skype-kontaktene dine.
    • Chattgalleri: Velg Chatgalleri for å vise alle bilder som er delt i den aktuelle chatten.
    • Chattinnstillinger: Velg Chattinnstillinger for å:
      • Varsler: Velg Varslinger for å slå varsler på eller av for denne chatten
      • Slett Skype-samtaler: Velg «Slett» for å slette hele samtalen.
      • Varsler for private samtaler: Velg Varsler for å slå varsler på eller av for denne chatten.
      • Slett private samtaler: Velg dette for å slette de private samtalene dine.
      • Avslutt privat samtale: Velg dette for å fortsette å chatte uten ende-til-ende-kryptering.
    • Blokker andre: Velg Blokker kontakt for å blokkere eller oppheve blokkering. Finn ut mer om det å blokkere eller rapportere noen i Skype.