Hvordan viser jeg noens profil i nye Skype for skrivebordet?

1. Finn profilen til personen du vil se på, i nylige samtaler eller bruk Søk i Skype.
    2. Høyreklikk navnet, og velg deretter Vis profil. Alternativt kan du trykke toppteksten i en chat for å vise profilen.

Vise profil
    • Redigere navnet: Velg rediger rediger-ikon-knappen, oppgi et nytt navn og bekreft endringene. Når du redigerer noens navn, endrer det bare hvordan navnet vises for deg.
    • Sende en melding: Velg Send melding.
    • Starte en lydsamtale: Velg Start anrop for å starte en lydsamtale med denne personen.
    • Starte en videosamtale: Trykk Start videosamtale for å starte en videosamtale med denne personen.
    • Sende penger: Velg Send penger for å sende og motta penger til eller fra familie og venner. Send penger er bare tilgjengelig for kunder i land hvor dette støttes (finn ut mer).
    • Opprette en ny gruppe: Velg Opprett en ny gruppe, velg personene du vil ha med i gruppen, fra listen, eller bruk Søk. Velg deretter Ferdig-knappen.
    • Oversette: Velg Start oversetteren for å oversette samtaler.
    • Legge dem til blant favorittene: Velg Legg til i Favoritter for å legge den til på favorittlisten under Kontakter.
    • Legg til eller Slett kontakt: Velg å legge til eller slette en person fra Skype-kontaktene.
    • Chatgalleri: Velg Chatgalleri for å vise alle bilder, koblinger og filer som har blitt delt i denne chatten.
    • Varslinger: Velg Varslinger for å slå varsler på eller av for denne chatten.
    • Feste chat: Fest denne chatten til toppen av chattene.
    • Slette chat: Velg Slett for å slette hele samtalen.
    • Blokkere personer: Velg Blokker kontakt for å blokkere eller oppheve blokkering. Finn ut mer om å blokkere eller rapportere noen i Skype.