Hvordan viser jeg profilen til noen i Skype for stasjonære datamaskiner?

Tilbake til søkeresultater
    1. Finn profilen til personen du vil vise, i chattene.
    2. Høyreklikk på navnet, og velg deretter Vis profil. Alternativt kan du trykke på toppteksten i en chat for å vise profilen.

Skype for Windows, Mac, Linux, nettlesere og Skype for Windows 10 (versjon 14)

1. Velg Rediger  edit button-knappen fra vedkommendes profil.
    2. Skriv inn et nytt navn, og bekreft endringene.
    3. Når du redigerer noens navn, endrer det bare hvordan navnet vises for deg.

Skype for Windows 10 (versjon 12)

1. Fra kontaktlisten høyreklikker du på kontakten og velger «Vis profil».
    2. Klikk på navnet deres, skriv inn et nytt navn for kontakten, og trykk på enter.
    • edit icon For å legge til et telefonnummer: Trykk på rediger for å legge til et telefonnummer, og bekreft endringene. Det er bare du som kan se telefonnummeret du legger til.
    • send message button For å sende en melding: Velg send melding for å sende en direktemelding til kontakten.
    • Start a call button For å starte en samtale: Velg start anrop for å starte en lydsamtale med denne gruppen.
    • start a video call button For å starte en videosamtale: Velg Start videosamtale for å starte en videosamtale med denne personen.
    • private conversation button For å starte en privat samtale: Velg start privat samtale for å chatte med et ekstra lag med sikkerhet.
    • schedule call icon For å planlegge en samtale: Velg planlegg en samtale for å angi en påminnelse for et anrop mellom deg og kontakten din.
    • Share contact button For å dele en kontakt: Velg del kontakt for å dele informasjon om vennen din med noen av de andre kontaktene dine.
    • send money button For å sende eller motta penger: Velg Send eller motta penger for å sende og motta penger til eller fra familie og venner. Send penger er bare tilgjengelig for kunder i land hvor dette støttes (finn ut mer).
    • new group button For å lage en ny gruppe: Velg Opprett en ny gruppe og velg personene du vil ha med i gruppen fra listen, eller bruke søk. Trykk deretter på ferdig-knappen.
    •  Translator icon For å sende en forespørsel om oversettelse: Velg send forespørsel om oversettelse for å sende invitasjon til den kontakten om oversettelse av denne samtalen.
    • Innstillinger for oversettelse: Velg innstillinger for oversettelse for å velge talespråk elleroversettelsesstemme.
    • For å legge til i favoritter: Aktiver/deaktiver legg til i favoritter for å feste samtalen på toppen av chatlisten.
    • Chattgalleri: Velg chatgalleri for å vise alle bilder som er delt i den aktuelle chatten.
    • Chattinnstillinger: Velg Chattinnstillinger for å:
      • Varsler: Velg Varslinger for å slå varsler på eller av for denne chatten
      • Slett Skype-samtaler: Velg «Slett» for å slette hele samtalen.
      • Varsler for private samtaler: Velg Varsler for å slå varsler på eller av for denne chatten.
      • Slett private samtaler: Velg dette for å slette de private samtalene dine.
      • Avslutt privat samtale: Velg dette for å fortsette å chatte uten ende-til-ende-kryptering.
    • For å fjerne en kontakt fra kontaktlisten: Velg for å legge til eller slette en person fra Skype-kontaktene.
    • For å blokkere en kontakt: Velg Blokker kontakt for å blokkere eller oppheve blokkering. Les mer om det å blokkere eller rapportere noen i Skype.