Hvordan viser jeg profilen til noen i Skype for stasjonære datamaskiner?

Tilbake til søkeresultater
    1. Finn profilen til personen du vil vise, i chattene.
    2. Høyreklikk på navnet, og velg deretter Vis profil. Alternativt kan du trykke på toppteksten i en chat for å vise profilen.

Skype for Windows, Mac, Linux, nettlesere og Skype for Windows 10 (versjon 14)

1. Velg Rediger  edit button-knappen fra vedkommendes profil.
    2. Skriv inn et nytt navn, og bekreft endringene.
    3. Når du redigerer noens navn, endrer det bare hvordan navnet vises for deg.

Skype for Windows 10 (versjon 12)

1. Fra kontaktlisten høyreklikker du på kontakten og velger «Vis profil».
    2. Klikk på navnet deres, skriv inn et nytt navn for kontakten, og trykk på enter.
    • For å legge til et telefonnummer: Trykk på Rediger  edit icon for å legge til et telefonnummer, og bekreft endringene. Det er bare du som kan se telefonnummeret du legger til.
    • For å sende en melding: Velg Send melding send message button.
    • For å starte en samtale: Velg Start anrop Start a call button for å starte en samtale med denne personen.
    • For å starte en videosamtale: Velg Start videosamtale start a video call button for å starte en videosamtale med denne personen.
    • For å starte en privat samtale: Velg Start privat samtale private conversation button for å chatte med et ekstra lag med sikkerhet.
    • For å sende eller motta penger: Velg Send eller motta penger send money button for å sende og motta penger til eller fra familie og venner. Send penger er bare tilgjengelig for kunder i land hvor dette støttes (finn ut mer).
    • For å lage en ny gruppe: Velg Opprett en ny gruppe new group button  og velg personene du vil ha med i gruppen fra listen, eller bruke søk. Trykk deretter på ferdig-knappen.
    • Oversett: Velg Start oversetteren Translator button for å oversette samtaler.
    • For å legge til i Favoritter: Aktiver/deaktiver Legg til i Favoritter for å feste samtalen på toppen av chatlisten.
    • Slett kontakt: Velg for å slette denne personen fra Skype-kontaktene dine.
    • Chattgalleri: Velg Chatgalleri for å vise alle bilder som er delt i den aktuelle chatten.
    • Chattinnstillinger: Velg Chattinnstillinger for å:
      • Varsler: Velg Varslinger for å slå varsler på eller av for denne chatten
      • Slett Skype-samtaler: Velg «Slett» for å slette hele samtalen.
      • Varsler for private samtaler: Velg Varsler for å slå varsler på eller av for denne chatten.
      • Slett private samtaler: Velg dette for å slette de private samtalene dine.
      • Avslutt privat samtale: Velg dette for å fortsette å chatte uten ende-til-ende-kryptering.
    • Blokker andre: Velg Blokker kontakt for å blokkere eller oppheve blokkering. Finn ut mer om det å blokkere eller rapportere noen i Skype.