Hvordan endrer jeg tilstedeværelsesstatus i nye Skype for skrivebordet?

1. Velg profilbildet ditt fra chatlisten.
    2. Velg tilstedeværelsesknappen under profilbildet for å angi tilstedeværelse:
      • Aktiv: La kontaktene få vite at du er tilgjengelig og klar til å chatte.
      • Ikke forstyrr: La kontaktene få vite at du ikke ønsker å bli forstyrret. De kan fremdeles sende deg direktemeldinger eller ringe, men du vil ikke bli varslet. Hvis du vil motta varslinger når tilstedeværelsesstatus er satt til Ikke forstyrr, velger du mer Mer-knapp-knappen og Programinnstillinger, og slår deretter Vis chatvarslinger når Ikke forstyrr er på på eller av.
      • Usynlig: Skjuler tilstedeværelsesindikatoren for andre, men de vil se når du sist hadde statusen Aktiv eller Ikke forstyrr.

Tilstedeværelsesstatus