Hvordan endrer jeg tilstedeværelsesstatus i Skype for skrivebordet?

Tilbake til søkeresultater
    1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg tilstedeværelsesknappen under profilbildet for å angi tilstedeværelse:

• Aktiv: La kontaktene få vite at du er tilgjengelig og klar til å chatte.
      • Ikke forstyrr: La kontaktene få vite at du ikke ønsker å bli forstyrret. De kan fremdeles sende deg direktemeldinger eller ringe, men du vil ikke bli varslet. Dersom du ønsker å motta varslinger når tilstedeværelsesstatusen er satt til «Ikke forstyrr», trykker du på Profilbildet, deretter Innstillinger og Varslinger notifications button. Slå så Vis chattvarslinger når Ikke forstyrr er på på eller av.
      • Usynlig: Skjuler tilstedeværelsesindikatoren for andre, men de vil se når du sist hadde statusen «Aktiv» eller «Ikke forstyrr».