Hvordan oppdaterer jeg profilinformasjonen min i Skype for skrivebordet?

Tilbake til søkeresultater

Skype på Windows, Mac, Linux og Skype for Windows 10 (versjon 14)

1. Velg profilbildet ditt.
    2. Herfra klikker du på RedigerIM edited icon -knappen, eller på navnet ditt, humøret og avataren for å oppdatere disse. Finn ut mer om hvordan du oppdaterer profilbildet.
    3. For å endre andre detaljer, velg Innstillinger og så Konto og profil.
    4. Velg stedene du ønsker å endre.

Skype for Windows 10 (versjon 12)

1. Velg profilbildet ditt.
    2. Herfra kan du klikke på navnet ditt, humøret og mobilnummeret for å gjøre oppdateringer. Finn ut mer om hvordan du oppdaterer profilbildet ditt.
    3. For å endre andre detaljer, velger du Innstillinger.