Hjelp for Skype

    Alle produkter

    Hvordan endrer jeg profilbildet i nye Skype for skrivebordet?

    Tilbake til søkeresultater

    1. Velg profilbildet ditt fra chatlisten.
    2. Velg profilbildet på nytt fra Innstillinger-vinduet.
    3. Velg profilbildet nok en gang for å laste opp et bilde, vise bildet eller fjerne det.

      Rediger profilbilde
    4. Velg merke merke-knapp-knappen for å lagre endringene.

    Var denne artikkelen nyttig?

    Ja Nei

    Fortell oss hvorfor vi ikke kunne hjelpe deg i dag

    Viktig : Ikke angi personlig informasjon (for eksempel Skype-navn, e-postadresse, Microsoft-konto, passord eller virkelig navn eller telefonnummer) i feltet ovenfor.

    Ingen ringing til nødnumre fra Skype
    Skype er ikke en erstatning for telefonen din og kan ikke brukes til nødanrop