Hvordan endrer jeg profilbildet mitt i Skype på stasjonære datamaskiner?

Tilbake til søkeresultater

Skype for Windows, Mac, Linux, nettlesere og Skype for Windows 10 (versjon 14)

1. Velg profilbildet ditt fra Chatter.
    2. Velg profilbildet ditt på nytt for å laste opp et bilde, vise det eller fjerne det.

Skype for Windows 10 (versjon 12)

1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg profilbildet ditt.
    3. Velg Mer…-knappen for å laste opp et bilde, eller kamera-knappen for å ta et nytt.
    4. Velg Lagre-knappen, eller Papirkurv-knappen for å velge et nytt bilde.