Hvordan sender jeg direktemeldinger i Skype på skrivebord?

Tilbake til søkeresultater
    1. Velg personen eller gruppen som du vil sende direktemeldingen til på skjermen Chatter.
    2. Skriv meldingen i chattevinduet og trykk på Send send button -knappen.

Velg vinkeltegn ned down chevron buttonknappen for å hoppe til den nyeste meldingen i en chat. Dette alternativet for å hoppe til den nyeste meldingen i en chat er bare mulig i Skype på Windows, Mac, Linux, og Skype for Windows 10 (versjon 14)

Høyreklikk meldingen. Fra menyen kan du:

• Redigere meldingen.
    • Kopiere meldingen, slik at den kan limes inn i et samtalevindu.
    • Sitere meldingen i et samtalevindu.
    • Videresende meldingen til en annen samtale.
    • Velg meldinger for å velge ut meldinger som skal kopieres, videresendes eller fjernes.
    • Fjern meldingen.
    Merk: Dette alternativet for å velge meldinger er bare mulig i Skype på Windows, Mac, Linux, og Skype for Windows 10 (versjon 14)

Reagere på meldinger du har mottatt

Klikk smilefjes-knappen smiley face button oppe i høyre hjørne av en direktemelding du har mottatt. Da vises et utvalg av tilgjengelige reaksjoner. Nye reaksjoner vil bli lagt til hele tiden, og de kan være forskjellige i ulike regioner. Klikk pilene for å velge blant andre reaksjoner som er tilgjengelig.

Et uttrykksikon som velges, blir automatisk sendt.

Kopiere, sitere, videresende og rapportere en mottatt melding

Høyreklikk meldingen du har mottatt. Fra menyen kan du:

• Kopiere meldingen, slik at den kan limes inn i et samtalevindu.
    • Sitere denne meldingen i et samtalevindu.
    • Videresende denne meldingen til en annen kontakt.
    • Velge meldinger for å velge ut meldinger som skal kopieres eller videresendes.
    • Merke meldingen som Uleste herfra.
    • Rapportere samtalen som søppelpost eller fordi den inneholder upassende materiale.
    Merk: Dette alternativet for å velge meldinger er bare mulig i Skype på Windows, Mac, Linux, og Skype for Windows 10 (versjon 14).

Skype på Windows, Mac, Linux og Skype for Windows 10 (versjon 14)

1. Velg ned down chevron button-knappen under Søk i Skype-feltet på chatteskjermen.
    2. På menyen Sorter etter kan du filtrere chatter etter disse kriteriene:
      • Tid
      • Ulest
      • Aktiv

Systemkrav for Skype for Windows 10

1. Velg ned down chevron button-knappen under Søk i Skype-feltet på chatteskjermen.
    2. På menyen Sorter etter kan du filtrere chatter etter disse kriteriene:
      • Alle
      • Ulest
      • Marker alle samtaler som lest
    1. Når du chatter, velger du uttrykksikon smiley face button eller Moji Moji button-knappen.
    2. Rull gjennom alternativene for å finne uttrykksikonet eller Mojien du vil sende. Alternativt kan du bruke Søk til å skrive en beskrivelse eller navnet på uttrykksikonet eller Mojien du ønsker. Alternativene vil bli avgrenset etter hvert og i tråd med det du skriver.
    3. Når du har valgt uttrykksikon eller Moji, velger du Send.