Hvordan oppretter jeg en gruppechat i nye Skype for skrivebordet?

1. Velg Mer Ikon for Pluss-meny-menyen og deretter Ny gruppe fra listen.

Opprette en ny gruppe
    2. Gi gruppen et navn, noe som er nødvendig for å komme videre.

Gruppenavn
    3. Velg Bilde Bilde-knapp-knappen og deretter Last opp bilde.

Gruppebilde
    4. Velg Rediger Rediger-ikon-knappen for å velge en farge for gruppen.

Velge en farge
    5. Velg pil høyre for å opprette gruppen.

Opprette en gruppe
    6. Begynn å legge til kontakter. Velg kontakter fra den foreslåtte listen, eller velg Søk og skriv navnet på kontakten du vil legge til. Fortsett med å søke og legge til så mange kontakter som du ønsker.
    7. Velg Ferdig for å starte chattingen.

legge til kontakter