Hvordan oppretter jeg en gruppechatt i Skype for skrivebord?

Tilbake til søkeresultater

Skype på Windows, Mac, Linux og Skype for Windows 10 (versjon 14)

1. Velg new chat button Ny chat-knappen og deretter Ny gruppe fra listen.
    2. Gi gruppen et navn for å fortsette.
    3. Velg Rediger edit button -knappen på avataren for å laste opp et bilde til gruppen.
    4. Velg Rediger edit button -knappen i toppbanneret for å velge en gruppefarge.
    5. Velg pil høyre right arrow button for å opprette gruppen.
    6. Begynn å legge til kontakter. Velg foreslåtte kontakter fra listen, eller velg Søk og skriv navnet på kontakten du vil legge til. Fortsett med å søke og legge til så mange kontakter som du ønsker.
    7. Velg Ferdig for å starte chattingen.

Skype for Windows 10 (versjon 12)

1. Velg new chat button ny chat-knappen og deretter ny chat fra listen.
    2. Trykk kontaktene du vil snakke med.
    3. Velg start for å begynne å chatte.
    Finn ut mer om tilpassing og administrasjon av gruppechatter.