Hvordan oppretter jeg en gruppechatt i Skype for skrivebord?

Tilbake til søkeresultater
    1. Velg new chat button Chat -knappen og deretter Ny gruppe fra listen.
    2. Gi gruppen et navn. Dette e nødvendig for å fortsette.
    3. Velg Rediger edit button -knappen på avataren for å laste opp et bilde til gruppen.
    4. Velg Rediger edit button -knappen i toppbanneret for å velge en gruppefarge.
    5. Velg pil høyre right arrow button for å opprette gruppen.
    6. Begynn å legge til kontakter. Velg foreslåtte kontakter fra listen, eller velg Søk og skriv navnet på kontakten du vil legge til. Fortsett med å søke og legge til så mange kontakter som du ønsker.
    7. Velg Ferdig for å starte chattingen.