Hvordan administrerer jeg gruppechatter i Skype for skrivebord?

Tilbake til søkeresultater

Velg toppteksten for gruppe i en gruppechat.

Fra gruppeprofilen kan du:

Skype for Windows, Mac, Linux, nettlesere og Skype for Windows 10 (versjon 14)

• Legge til eller oppdatere gruppebilder: Trykk på gruppebildet for å laste opp eller slette et bilde.
    • Endre gruppenavnet: Trykk på Rediger edit button-knappen ved siden av gruppenavnet for å endre det.
    • Send en invitasjonkobling for gruppen din: Velg Del gruppe share link button for å sende en invitasjonkobling for gruppechatten din til noen utenfor Skype.
    • Sende en melding: Velg Send melding send message button for å sende en melding til denne gruppen.
    • Starte en videosamtale: Trykk Start videosamtale video call button for å starte en videosamtale med denne gruppen.
    • Starte en samtale: Velg Start anrop start a call button for å starte en lydsamtale med denne gruppen.
    • Legge til personer: Velg Legg til personer for å inkludere flere deltakere i gruppesamtalen.
    • Gruppegalleri: Velg Gruppegalleri for å vise alle bildene, koblingene og filene som har blitt delt i denne gruppechatten.

Skype for Windows 10 (versjon 12)

1. Høyreklikk på gruppen du vil administrere i listen over nylige chatter, og velg deretter Vis profil.
    2. Fra gruppeprofilen kan du:
      • Forlate denne samtalen
      • Vise deltakerne
      • Endre gruppenavnet
      • Legge til eller oppdatere et gruppebilde
      • Sende en kobling som andre kan bruke til å bli med i gruppen.

Oppdatere innstillingene for gruppechatten

Skype for Windows, Mac, Linux, nettlesere og Skype for Windows 10 (versjon 14)

• Skjule samtale: du kan skjule gruppe samtalen for å fjerne den fra listen over nylige chatter.
    • Varslinger: Slå varsling på eller av for å motta et varsel hver gang du mottar en ny chat i denne gruppen.
    • Smart varsling: Når Smart varsling er aktivert, vil du bare bli varslet hver gang noen siterer eller omtaler deg i denne gruppen.
    • Legg til favoritter: Fest denne gruppesamtalen til toppen av Samtale-kategorien.
    • Chattelogg: La alle få se chatteloggen.
    • Del gruppen med en kobling: Velg for å opprette og dele en invitasjonkobling for denne gruppen.
    • Forlat gruppen: Forlat gruppechatten.

Skype for Windows 10 (versjon 12)

• Slå høyttalertelefonen på eller av.
    • Gjør chathistorikk tilgjengelig for alle
    • Lag en kobling som alle kan bruke til å bli med