Hvordan administrerer jeg gruppechatter i Skype for skrivebord?

Tilbake til søkeresultater

Gjøre endringer i gruppeprofilen

Skype på Windows, Mac, Linux og Skype for Windows 10 (versjon 14)

1. Høyreklikk på gruppen du vil administrere i listen over nylige chatter, og velg deretter Administrer gruppe.
    2. Fra gruppeprofilen kan du:
    • Legge til eller oppdatere gruppebilder: Trykk på gruppebildet for å laste opp eller slette et bilde.
    • Velg en ny gruppefarge: Trykk på Redigeredit button-knappen ved siden av gruppebildet for å velge en ny farge. Det kan ta litt tid før fargen blir oppdatert.
    • Endre gruppenavnet: Trykk på Rediger edit button-knappen ved siden av gruppenavnet for å endre det.
    • Send en invitasjonskobling for gruppen din: Velg Del gruppe share link button for å sende en invitasjonskobling for gruppechatten din til noen utenfor Skype. Chatteinvitasjoner må aktiveres før du kan dele invitasjonskoblinger. Velg profilbildet ditt, Innstillinger, og så Varslinger notification button. Skru deretter Chattinvitasjoner på.
    • Sende en melding: Velg Send melding send message button for å sende en melding til denne gruppen.
    • Starte en videosamtale: Trykk Start videosamtale video call button for å starte en videosamtale med denne personen.
    • Starte en samtale: Velg Start anrop start a call button for å starte en lydsamtale med denne gruppen.
    • Legge til personer: Velg Legg til personer for å inkludere flere deltakere i gruppesamtalen.
    • Legg til roboter: Velg Legg til roboter for å søke etter og inkludere en Skype-robot i gruppesamtalen.
    • Gruppegalleri: Velg Gruppegalleri for å vise alle bildene, koblingene og filene som har blitt delt i denne gruppechatten.
    Du kan også arkivere gruppechatten for å fjerne den fra listen over nylige chatter.

Skype for Windows 10 (versjon 12)

1. Høyreklikk på gruppen du vil administrere i listen over nylige chatter, og velg deretter Vis profil.
    2. Fra gruppeprofilen kan du:
    • Forlate denne samtalen
    • Vise deltakerne
    • Endre gruppenavnet
    • Legge til eller oppdatere et gruppebilde
    • Sende en kobling som andre kan bruke til å bli med i gruppen.

Oppdatere innstillingene for gruppechatten

Skype på Windows, Mac, Linux og Skype for Windows 10 (versjon 14)

• Varslinger: Slå varsling på eller av for å motta et varsel hver gang du mottar en ny chat i denne gruppen.
    • Smart varsling: Når Smart varsling er aktivert, vil du bare bli varslet hver gang noen siterer eller omtaler deg i denne gruppen.
    • Legg til favoritter: Fest denne gruppesamtalen til toppen av Samtaler-kategorien.
    • Chattelogg: La alle få se chatteloggen.
    • Del gruppen med en kobling: Velg for å opprette og dele en invitasjonskobling for denne gruppen. Chatteinvitasjoner må aktiveres før du kan dele invitasjonskoblinger. Trykk på mer More button -knappen, Innstillinger, Varsler notification button, og slå deretter Chatteinvitasjoner på.
    • Forlat gruppen: Forlat gruppechatten.

Skype for Windows 10 (versjon 12)

• Slå høyttalertelefonen på eller av.
    • Gjør chathistorikk tilgjengelig for alle
    • Lag en kobling som alle kan bruke til å bli med