Hvordan administrerer jeg gruppechatting i nye Skype for skrivebordet?

Velg toppteksten for gruppe i en gruppechat.

Gjøre endringer i gruppeprofilen

1. Høyreklikk gruppen du vil administrere, i listen over nylige chatter, og velg deretter Administrer gruppe.

Menyalternativet Administrer gruppe
    2. Fra gruppeprofilen kan du:
    • Legge til eller oppdatere et gruppebilde: Velg gruppebildet for å laste opp et bilde eller fjerne et bilde helt.
    • Velge en ny farge for gruppen: Velg Rediger Rediger-ikon-knappen ved siden av gruppebildet for å velge en ny farge. Det kan ta litt tid før fargen blir oppdatert.
    • Endre gruppenavnet: Velg Rediger Rediger-ikon-knappen ved siden av gruppenavnet for å skrive et nytt.
    • Sende en melding: Velg Send melding for å sende en melding til denne gruppen.
    • Starte en samtale: Velg Start anrop for å starte en lydsamtale med denne gruppen.
    • Starte en videosamtale: Velg Start videosamtale for å starte en videosamtale med denne gruppen.
    • Dele gruppen: Velg Del gruppe for å dele en invitasjonskobling til gruppechatten utenfor Skype. Chatteinvitasjoner må aktiveres før du kan dele invitasjonskoblinger. Velg mer Mer-knapp-knappen og Programinnstillinger, og slå deretter Chatteinvitasjoner på.
    • Legge til personer: Velg Legg til personer for å inkludere flere deltakere i gruppesamtalen.
    • Legge til roboter: Velg Legg til roboter for å søke etter og inkludere en Skype-robot i gruppesamtalen.

Alternativer for gruppe
    • Gruppegalleri: Velg Gruppegalleri for å vise alle bildene, koblingene og filene som har blitt delt i denne gruppechatten.

Gruppegalleri

Oppdatere innstillingene for gruppechatten

• Varslinger: Slå varsling på eller av for å motta et varsel hver gang du mottar en ny chat i denne gruppen.
    • Smart varsling: Når Smart varsling er på, vil du bare bli varslet hver gang noen siterer deg eller omtaler deg i denne gruppen.
    • Fest chat: Fest denne gruppesamtalen til toppen av Samtaler-kategorien.
    • Chattelogg: La alle få se chatteloggen. De to siste årene med samtalehistorikk lagres i skyen.
    • Chatinvitasjoner: Tillat personer i gruppen å sende invitasjoner til denne chatten.
    • Del kobling for å bli med i gruppen: Velg for å opprette og dele en invitasjonskobling for denne gruppen. Chatteinvitasjoner må aktiveres før du kan dele invitasjonskoblinger. Velg mer Mer-knapp-knappen og Programinnstillinger, og slå deretter Chatteinvitasjoner på.
    • Forlat gruppe: Forlat gruppechatten.

Gruppeinnstillinger