Hvordan finner jeg et bilde jeg har sendt eller mottatt i nye Skype for skrivebordet?

1. Velg Galleri-knappen under Topptekst for samtale eller Topptekst for gruppe i en samtale.
    2. I Galleri kan du vise alle bilder, filer eller koblinger som har blitt delt.
    3. Velg det du vil åpne.

Høyreklikk elementet i galleriet for samtalen eller gruppen. Da kan du:

• Videresende, vise i chat, lagre, kopiere og rapportere fotografier, bilder eller koblinger som du har mottatt.
    • Videresende, vise i chat, lagre, kopiere og fjerne fotografier, bilder eller koblinger som du har sendt.