Hvordan finner jeg et bilde jeg har sendt eller mottatt i Skype for stasjonære enheter?

Tilbake til søkeresultater
    1. Når du er i en samtale, velger du Galleri gallery button-knappen under Topptekst for chat eller Topptekst for gruppe.
    2. Du kan vise alle bilder, filer eller koblinger som har blitt delt, i Galleri.
    3. Velg det du vil åpne.

Skype for Windows-skrivebordet, Mac, Linux og Skype for Windows 10 (versjon 14)

Høyreklikk
    på bildet, filen eller koblingen, der du kan:

• For bilder, filer eller koblinger du har mottatt: Kopier, Lagre i Nedlastinger, Lagre som..., Videresend, Velg meldinger, Uleste herfra eller Rapporter. Du kan ikke fjerne et bilde som er sendt til deg.
    • For bilder, filer eller koblinger du har sendt: Kopier, Lagre i Nedlastinger, Lagre som..., Videresend, Velg meldinger eller Fjern.

Skype for nettlesere

Høyreklikk på bildet, filen eller koblingen, der du kan:

• For bilder, filer eller koblinger du har mottatt: Lagre, Videresend, Velg meldinger, Uleste herfra eller Rapporter. Du kan ikke fjerne et bilde som er sendt til deg.
    • For bilder, filer eller koblinger du har sendt: Åpne i ny fane, Videresend, Velg meldinger eller Fjern.