Hvordan inviterer jeg personer til å chatte i Skype for skrivebord?

Tilbake til søkeresultater

Skype på Windows, Mac, Linux og Skype for Windows 10 (versjon 14)

1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg Del profil.
    3. I vinduet «Deling og forbindelser», kan du:
      • Kopiere koblingen for å bli med til utklippstavlen på skrivebordet.
      • Sende delingskoblingen i en e-post fra skrivebordet.
    4. Du kan starte chattingen med den nye kontakten så snart de aksepterer.

Skype for Windows 10 (versjon 12)

1. Velg Ny chat plus button-knappen.
    2. Velg Send dem en kobling fra bunnen av ny chat-vinduet.
    3. En invitasjonskobling generes automatisk. Du kan velge å:
      • Kopiere koblingen: Koblingen vil automatisk kopieres til utklippstavlen.
      • Sende koblingen som e-post: En delingskobling vil automatisk genereres i en e-post.
    4. Du kan starte chattingen med den nye kontakten så snart de aksepterer.