Kan jeg redusere antall Skype-varsler på mobil eller nettbrett?

Tilbake til søkeresultater

Alternativet for å kontrollere varsler for spesifikke samtaler i Skype er kun tilgjengelig i Skype på Android (6.0+), Android-nettbrett, iPhone og iPad.

1. Trykk på kontakt- eller gruppenavnet øverst i chattevinduet.
    2. Rull ned til Chat eller Gruppeinnstillinger.
    3. Slå varsling av eller på for den samtalen.

Når det gjelder gruppechatter, kan du også aktivere Smarte varsler, slik at du bare blir varslet når du blir sitert eller omtalt.

Du kan også kontrollere hvem som kan ringe deg i Skype. Lær mer.