Hjelp for Skype

    Alle produkter

    Hvordan fjerner jeg direktemeldinger jeg har sendt i nye Skype for skrivebordet?

    Tilbake til søkeresultater

    1. Finn meldingen du har sendt, og som du vil fjerne.
    2. Høyreklikk meldingen.
    3. Velg Fjern på menyen.

      Fjerne en melding
    4. Velg Fjern i vinduet Fjern melding for å bekrefte at du vil slette meldingen.

      Fjerne en melding fra en samtale
    5. Meldinger som fjernes, blir fjernet for godt fra alles visninger.

    Hvordan sletter jeg en chat i nye Skype for skrivebordet?

    Var denne artikkelen nyttig?

    Ja Nei

    Fortell oss hvorfor vi ikke kunne hjelpe deg i dag

    Viktig : Ikke angi personlig informasjon (for eksempel Skype-navn, e-postadresse, Microsoft-konto, passord eller virkelig navn eller telefonnummer) i feltet ovenfor.

    Ingen ringing til nødnumre fra Skype
    Skype er ikke en erstatning for telefonen din og kan ikke brukes til nødanrop