How do I find new contacts in Skype on desktop?

Tilbake til søkeresultater
    1. Velg Søk i Skype.
    2. Skriv navnet, Skype-navnet eller e-postadressen til personen du vil chatte med.
    3. Velg vennen blant søkeresultatene, og da vil du komme til et samtalevindu.
    4. Type a message to your contact and select the Send send button button.
    Du vil bare kunne sende opptil 10 meldinger og bilder vil være uklare inntil personen godtar forespørselen.

Merk: For å lagre en PSTN-kontakt, åpner du det numeriske tastaturet og ringer telefonnummeret du vil lagre. After the call, right-click the number in your chat list, select View profile, and then select Add on Skype.

Har du en venn som ikke er på Skype? Ikke bekymre deg, Skype gjør det enkelt å invitere alle til chatting.

Skype på Windows, Mac, Linux og Skype for Windows 10 (versjon 14)

1. Velg fanen KontakterContact button.
    2. Velg Inviter folk til Skype.
    3. Du kan enten kopiere og dele bli med-koblingen, eller sende en invitasjon via e-post.

Skype for Windows 10 (versjon 12)

1. Klikk på Ny chatplus button-knappen, og deretter Ny chat.
    2. Velg Send dem en ny kobling fra bunnen av ny samtale-vinduet.
    3. Du kan enten kopiere og dele bli med-koblingen, eller sende en invitasjon via e-post. Koblingen er unik og kan deles med opptil ti personer i et begrenset tidsrom.

Funksjonen for filtrering av kontakter er ikke tilgjengelig i Skype for Windows 10 (versjon 12).
    1. Velg fanen KontakterContact button.
    2. Velg pil ned ved siden av Alle, S