Hvordan finner jeg nye kontakter i nye Skype for skrivebordet?

1. Velg Søk i Skype.
    2. Skriv navnet, Skype-navnet eller e-postadressen til personen du vil chatte med.
    3. Velg vennen blant søkeresultatene, og da vil du komme til et samtalevindu.
    4. Skriv en melding til kontakten og velg Send send-knapp-knappen.

Du vil bare kunne sende opptil 10 meldinger og bilder vil være uklare inntil personen godtar forespørselen.

Har du en venn som ikke er på Skype? Ikke bekymre deg, Skype gjør det enkelt å invitere alle til chatting.

1. Velg Kontakter Kontakter-knapp-knappen.
    2. Velg Inviter folk til Skype.

Inviter folk til Skype.
    3. Vi vil åpne en melding for deg med invitasjonen og en kobling for å bli med. Koblingen er unik og kan deles med opptil ti personer i et begrenset tidsrom.
    1. Velg Kontakter Kontakter-knapp-knappen.
    2. I Kontakter-vinduet kan du velge fanen Alle, Skype eller Aktiv nå.
      • Alle - Viser alle kontaktene dine.
      • Skype - Viser bare de kontaktene som er logget på Skype-kontoen sin.
      • Aktiv nå - Viser bare kontakter som er online.