Hva er Skype-roboter og hvordan bruker jeg dem i nye Skype for skrivebordet?

Chat med en Skype-robot for moro og om spill, oppskrifter, reiseplanlegging med mer.

Slik starter du en samtale med en robot:

1. Velg menyen Ny samtale eller nytt anrop Ikon for Pluss-meny.
    2. Velg Finn roboter og velg fra listen, eller søk etter tilgjengelige Skype-roboter. Du kan utvide antall roboter i hver kategori ved å velge Mer >.

Det kommer stadig til nye roboter, og tilgjengeligheten kan variere fra region til region, så sjekk her ofte.
    3. Hvis du vil starte en samtale med Skype-roboten, velger du Kom i gang fra robotens profilskjerm.

Obs! Hvis du vil fjerne en robot fra chatlisten, trykker du og holder roboten du vil slette, og velger deretter Slett.

Du kan også blokkere en Skype-robot hvis du ikke lenger ønsker å se den på Samtaler-skjermen eller i kontaktlisten.

Skype-roboter er for øyeblikket tilgjengelig i disse regionene, men tilgjengeligheten av en bestemt robot bestemmes av utvikleren.

• Australia
    • Brasil
    • Canada
    • Frankrike
    • India
    • Irland
    • Italia
    • Latin-Amerika
    • Nederland
    • New Zealand
    • Portugal
    • Russland
    • Singapore
    • Spania
    • Storbritannia
    • Tyskland
    • USA