Hva er Skype-roboter, og hvordan bruker jeg dem på Skype for skrivebord?

Tilbake til søkeresultater

Chat med en Skype-robot for moro og om spill, oppskrifter, reiseplanlegging med mer.

Slik starter du en samtale med en robot:

Skype på Windows, Mac, Linux og Skype for Windows 10 (versjon 14)

1. Klikk på Søk i Skype, og deretter Roboter.
    2. Velg fra listen eller søk etter tilgjengelige Skype-roboter.

Det kommer stadig til nye roboter, og tilgjengeligheten kan variere fra region til region, så sjekk her ofte.
    3. Velg Kom i gang fra profilskjermen til roboten for å starte en samtale med en Skype-robot.

Skype for Windows 10 (versjon 12)

1. Velg samtale-knappen.
    2. Velg Roboter-fanen.
    3. Velg fra listen eller søk etter tilgjengelige Skype-roboter.
    4. Velg Kom i gang fra profilskjermen til roboten for å starte en samtale med en Skype-robot.

For å fjerne en Skype-robot:

Skype på Windows, Mac, Linux og Skype for Windows 10 (versjon 14)

1. Høyreklikk på roboten du ønsker å slette.
    2. Velg Slett. Du kan også blokkere en Skype-robot hvis du ikke lenger ønsker å se den på Samtaler-skjermen eller i kontaktlisten.

Skype for Windows 10 (versjon 12)

1. Høyreklikk på chatten fra listen over nylige chatter, og velg deretter Vis profil.
    2. Velg Fjern kontakt.
      Du kan også høyreklikke på robotnavnet fra kontaktlisten, og velge Fjern fra kontakter.

Skype-roboter er for øyeblikket tilgjengelig i disse regionene, men tilgjengeligheten av en bestemt robot bestemmes av utvikleren.

• Australia
    • Brasil
    • Canada
    • Frankrike
    • Tyskland
    • India
    • Irland
    • Italia
    • Latin-Amerika
    • Nederland
    • New Zealand
    • Portugal
    • Russland
    • Singapore
    • Spania
    • USA
    • Storbritannia