Hvordan blokkerer jeg, fjerner blokkeringen eller rapporterer misbruk i Skype?

Du kan blokkere kontakter for å hindre dem i å ringe deg, sende deg direktemeldinger og se tilstedeværelsesstatusen din i Skype. I tillegg til å blokkere en kontakt, kan du også velge å rapportere misbruk. Dette varsler oss om avsendere av søppelpost, slik at vi kan stoppe dem i en tidlig fase.

Merk : Hvis du mottar et uønsket anrop fra et ukjent telefonnummer, kan du blokkere nummeret direkte fra chatten. Bare velg Blokk + tallet for å blokkere dette nummeret.

1. Gå til chatten der du trenger å rapportere misbruk, i Skype.

2. Slik rapporterer du meldingen, bildet eller et annet element:

• Mobile - trykk og hold på elementet.

• Desktop - høyreklikk elementet.

3. Velg Rapporter et problem fra menyen.

4. I Rapporter dette velger du årsaken til at elementet rapporteres. Du har også muligheten til å blokkere denne kontakten.

5. Velg Rapporten på nytt for å bekrefte.

1. I Skype, fra Samtaler Eller Kontakter høyreklikker eller trykker og holder nede kontakten du vil blokkere, og velger Vis profil .

2. Bla til bunnen av profilvinduet, og velg Blokker kontakt .

Merk : På skrivebordet kan du også velge Rediger tekst-knapp Redigere ,og velg deretter Blokker kontakt .

3. Fra Vil du blokkere kontakten? -vinduet, kan du:

• Rapporter misbruk, og blokker deretter kontakten: Aktiver veksleknappen for Rapporter misbruk fra denne personen , velg en årsak, og velg deretter Blokk .

• Blokkere noen uten å rapportere misbruk: Velg Blokk .

4. Velg Blokk på nytt for å bekrefte.

5. Når kontakten blokkeres, fjernes de fra kontaktlisten.

Merk : Hvis du blokkerer noen som er i en av gruppene dine, vil meldingene deres fremdeles være synlige i denne gruppen. Du må fjerne deltakeren fra gruppen for å slutte å motta meldingene deres. Hvis det imidlertid er en moderert gruppe, har du kanskje ikke tillatelse til å fjerne dem.

Android 4.0.4 – 5.1

1. I Skype, fra Kontakter trykker og holder nede kontakten du vil blokkere.

2. Velg Blokker kontakt .

3. Fra Blokkere denne personen? -vinduet, kan du:

• Rapporter misbruk fra denne personen :Veksle Rapporter misbruk fra denne personen på, velg en årsak, og velg deretter Blokk .

• Blokkere uten å rapportere misbruk :Velg Blokk .

4. Når kontakter blokkeres, fjernes de fra chatter og fra kontaktlisten.

1. I Skype velger du profilbilde .

2. Velg Innstillinger-knappen Innstillinger .

3. Velg Kontakter-knappen Kontakter og velger Blokkerte kontakter .

4. Velg Oppheve ved siden av kontakten du vil oppheve blokkeringen av.

Android 4.0.4 – 5.1

1. I Skype, fra Samtaler -fanen trykker du Menyen menyknapp , og trykk deretter Innstillinger Innstillinger-knappen .

2. Rull ned og trykk Administrer blokkerte brukere . Du får se en fullstendig liste over Skype-kontakter du har blokkert.

3. Trykk på Oppheve ved siden av kontakten du vil oppheve blokkeringen av.