Hvordan blokkerer jeg, fjerner blokkeringen eller rapporterer misbruk i Skype?

Tilbake til søkeresultater

Du kan blokkere kontakter for å hindre dem i å ringe deg, sende deg direktemeldinger og se tilstedeværelsesstatusen din i Skype. I tillegg til å blokkere en kontakt, kan du også velge å rapportere misbruk. Dette varsler oss om avsendere av søppelpost, slik at vi kan stoppe dem i en tidlig fase.

Obs!: Hvis du mottar et uønsket anrop fra et ukjent telefonnummer, kan du blokkere nummeret direkte fra chatten. Bare velg koblingen Blokker + nummer -koblingen for å blokkere dette nummeret.

1. Gå til chatten der du trenger å rapportere misbruk, i Skype.
    2. Slik rapporterer du meldingen, bildet eller et annet element:
      • Trykk og hold på elementet på mobil .
      • Høyreklikk på elementet på skrivebordsversjonen .
    3. Velg Rapporter fra menyen.
    4. Velg årsaken til å rapportere elementet i vinduet Rapporter dette . Du har også muligheten til å blokkere denne kontakten.
    5. Velg Rapporter på nytt for å bekrefte.

1. Høyreklikk eller trykk og hold på kontakten du vil blokkere, fra fanen Chatter eller Kontakter i Skype, og velg Vis profil.
    2. Rull til bunnen av profilvinduet, og velg Blokker kontakt.

Obs!: På skrivebordet kan du også velge Rediger Edit button -knappen, og deretter velge Blokker kontakt.
    3. I vinduet Blokker denne kontakten? kan du:

• Rapporter misbruk og blokker deretter kontakten: Slå på veksleknappen for Rapporter misbruk fra denne personen , velg en årsak og velg deretter Blokker.
      • Blokker en person uten å rapportere misbruk: Velg Blokker.
    4. Velg Blokker på nytt for å bekrefte.
    5. Når kontakten blokkeres, fjernes de fra kontaktlisten.

Obs!: Hvis du blokkerer noen som er i en av gruppene dine, vil meldingene deres fortsatt være synlige i den gruppen. Du må fjerne deltakeren fra gruppen for å slutte å motta meldingene deres. Hvis det imidlertid er en moderert gruppe, har du kanskje ikke tillatelse til å fjerne dem.

Android 4.0.4 – 5.1

1. Trykk og hold på kontakten du vil blokkere, fra Kontakter-fanen.
    2. Velg Blokker kontakt.
    3. Fra Blokker denne personen? -vinduet, kan du:
      • Rapportere misbruk fra denne personen: Aktiver/deaktiver Rapporter misbruk fra denne personen, velg en årsak, og velg deretter Blokker.
      • Blokker uten å rapportere misbruk: Velg Blokker.
    4. Når kontakter blokkeres, fjernes de fra chatter og fra kontaktlisten.
    1. Velg profilbildet ditt i Skype.
    2. Velg Settings button Innstillinger.
    3. Velg Contacts buttonKontakter  og deretter Blokkerte kontakter.
    4. Trykk på Fjern blokkering -knappen ved siden av kontakten du vil oppheve blokkeringen av.

Android 4.0.4 – 5.1

1. Trykk menyknappen menu button  i Skype fra Chatter -fanen, og trykk deretter Innstillinger Settings button.
    2. Rull nedover, og trykk Behandle blokkerte brukere. Du får se en fullstendig liste over Skype-kontakter du har blokkert.
    3. Trykk på Fjern blokkering -knappen ved siden av kontakten du vil oppheve blokkeringen av.