Hvordan kan jeg blokkere, oppheve blokkering for eller rapportere personer i nye Skype for skrivebordet?

Du kan blokkere kontakter for å hindre dem i å kontakte deg, sende deg direktemeldinger og se statusen din i Skype. I tillegg til å blokkere en kontakt kan du velge å rapportere misbruk. Det varsler oss om avsendere av søppelpost, slik at vi kan stoppe dem i en tidlig fase.

1. Finn kontakten du vil blokkere, blant nylige chatter.
    2. Høyreklikk navnet, og velg deretter Blokker.

Blokker-alternativ
    3. I vinduet Blokker denne kontakten kan du:
      • Rapportere misbruk og deretter blokkere kontakten: Velg Rapporter misbruk fra denne personen, velg en årsak og velg deretter Blokker.
        rapporter misbruk
      • Blokkere en person uten å rapportere misbruk: Velg Blokker.
        Blokkere en kontakt
    4. Når kontakter blir blokkert, fjernes de fra nylige chatter og fra kontaktlisten.
    1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg Programinnstillinger.
    3. Rull ned til Personvern og velg Behandle blokkerte brukere.
    4. Velg Fjern blokkering-knappen ved siden av kontakten du vil oppheve blokkeringen av.