Hvordan kan jeg blokkere, oppheve blokkering for, eller rapportere personer i Skype for skrivebord?

Tilbake til søkeresultater

Du kan blokkere kontakter for å hindre dem i å kontakte deg, sende deg direktemeldinger og se statusen din i Skype. I tillegg til å blokkere en kontakt kan du velge å rapportere misbruk. Det varsler oss om avsendere av søppelpost, slik at vi kan stoppe dem i en tidlig fase.

1. Finn kontakten du vil blokkere blant nylige chatter.
    2. Høyreklikk navnet, og velg deretter Blokker.
    3. I vinduet Blokkere denne kontakten? kan du:

• Rapportere misbruk og blokkere kontakten: Slå Rapporter misbruk fra denne personen på, velg en årsak og velg deretter Blokker.
      • Blokkere en person uten å rapportere misbruk: Velg Blokker.
    4. Når kontakter blir blokkert, fjernes de fra nylige chatter og fra kontaktlisten.
    1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg Innstillinger.
    3. Velg Kontakter og deretter Blokkerte kontakter.
    4. Trykk på Fjern blokkering -knappen ved siden av kontakten du vil oppheve blokkeringen av.