Hvordan kan jeg blokkere, oppheve blokkering for, eller rapportere personer i Skype for skrivebord?

Tilbake til søkeresultater

Du kan blokkere kontakter for å hindre dem i å kontakte deg, sende deg direktemeldinger og se statusen din i Skype. I tillegg til å blokkere en kontakt, kan du også velge å rapportere misbruk. Dette varsler oss om avsendere av søppelpost, slik at vi kan stoppe dem i en tidlig fase.

1. Velg RedigerEdit button-knappen eller rull nederst på profilsiden til personen du vil blokkere, og velg Blokker kontakt.
    2. I vinduet Blokkere denne kontakten? kan du:

• Rapportere misbruk og blokkere kontakten: Slå Rapporter misbruk fra denne personen på, velg en årsak og velg deretter Blokker.
      • Blokkere en person uten å rapportere misbruk: Velg Blokker.
    3. Når kontakter blokkeres, fjernes de fra chatter og fra kontaktlisten.

Merk: Hvis du mottar et uønsket anrop fra et ukjent telefonnummer, kan du blokkere nummeret direkte fra chatten. Bare velg koblingen Blokker +nummeret for å blokkere dette nummeret.

1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg Innstillinger.
    3. Velg Kontakter og deretter Blokkerte kontakter.
    4. Trykk på Fjern blokkering -knappen ved siden av kontakten du vil oppheve blokkeringen av.