Hjelp for Skype

    Alle produkter

    Hvordan kjøper jeg kredit og abonnementer i nye Skype for skrivebordet?

    Tilbake til søkeresultater
    1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg Skype-kredit og abonnementer.
    3. Velg enten egg til kredit eller Legg til abonnement, så vil vi lede deg gjennom kjøpsprosessen.

    Var denne artikkelen nyttig?

    Ja Nei

    Fortell oss hvorfor vi ikke kunne hjelpe deg i dag

    Viktig : Ikke angi personlig informasjon (for eksempel Skype-navn, e-postadresse, Microsoft-konto, passord eller virkelig navn eller telefonnummer) i feltet ovenfor.

    Ingen ringing til nødnumre fra Skype
    Skype er ikke en erstatning for telefonen din og kan ikke brukes til nødanrop