Hvordan administrerer jeg varsling i nye Skype for skrivebordet?

1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg Programinnstillinger.
    3. Slå de oppførte varslingstypene på og av under Varslinger.

Alternativt kan du fra profilen din angi Ikke forstyrr som tilstedeværelsesstatus for å blokkere chatvarslinger og la kontaktene dine få vite at du ikke er tilgjengelig for øyeblikket. Anrop vil imidlertid fortsatt slippe gjennom.

Ja, du kan styre varslene om bestemte samtaler i Skype.

1. Velg en samtale eller gruppe fra listen over nylige chatter.
    2. Velg kontakt- eller gruppenavnet øverst i chattevinduet.
    3. Rull ned til Innstillinger for chat og slå varslinger på eller av for chatten.

Når det gjelder gruppechatter, kan du også aktivere Smarte varsler, slik at du bare blir varslet når du blir sitert eller får omtale.

Det kan være flere årsaker til at du ikke mottar varsler:

• Varsling vil opphøre når du logger deg av appen. Pass på å være pålogget.
    • Pass på at Varslinger for samtaler er på.
    • Hvis du er i Ikke forstyrr-modus, vil du som standard ikke motta chatvarslinger. Du kan endre denne virkemåten ved å velge profilbildet ditt og deretter Vis chatvarslinger når Ikke forstyrr er på under Varslinger i Programinnstillinger.
    • Kontroller at du ikke har slått Skype-varsling av under innstillingene for enheten. Innstillinger håndteres ulikt på forskjellige enheter. Hvis du ikke er sikker på hvordan du kontrollerer enhetens innstillinger, må du kanskje sjekke produsentens webområde.
    • Pass på at du ikke har slått av varsling for en bestemt samtale.
    • Pass på at du bruker den nyeste versjonen av Skype.

Hvis du lukker Skype-appen uten å logge av først, vil du kanskje fortsatt motta varsler. Hvis du vil stoppe disse varslene, kan du enten deaktivere dem under Innstillinger eller logge av før du lukker appen.