Hvordan administrerer jeg varslinger på Skype for skrivebord?

Tilbake til søkeresultater
    1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg Innstillinger.
    3. Velg Innstillinger, og veksle deretter varslingstypene i listen av eller på.

Alternativt kan du fra profilen din angi Ikke forstyrr som tilstedeværelsesstatus for å blokkere chattvarslinger og la kontaktene dine få vite at du ikke er tilgjengelig for øyeblikket. Anrop vil imidlertid fortsatt slippe gjennom.

Ja, du kan styre varslene om bestemte samtaler i Skype.

1. Velg en samtale eller gruppe fra listen over nylige chatter.
    2. Velg kontakt-eller gruppenavnet øverst i chattevinduet.
    3. Bla ned til Chatt eller Gruppeinnstillinger og slå notifikasjoner av eller på for denne chatten.

Når det gjelder gruppechatter, kan du også aktivere Smarte varsler, slik at du bare blir varslet når du blir sitert eller får omtale.

Det kan være flere årsaker til at du ikke mottar varsler:

• Varsling vil opphøre når du logger deg av appen. Pass på å være pålogget.
    • Pass på at varslinger for samtaler er på.
    • Hvis du er i Ikke forstyrr-modus, vil du som standard ikke motta chattvarslinger. Du kan endre dette ved å trykke på profilbildet, deretter trykker du Innstillinger. Trykk på Notifikasjoner og velg Vis chattvarslinger mens ikke forstyrr er på.
    • Kontroller at du ikke har slått Skype-varsling av under innstillingene for enheten. Innstillinger håndteres ulikt på forskjellige enheter. Hvis du ikke er sikker på hvordan du kontrollerer enhetens innstillinger, må du kanskje sjekke produsentens webområde.
    • Pass på at du ikke har slått av varsling for en bestemt samtale.
    • Pass på at du bruker den nyeste versjonen av Skype.

Hvis du lukker Skype-appen uten å logge av først, vil du kanskje fortsatt motta varsler. Hvis du vil stoppe disse varslene, kan du enten deaktivere dem under Innstillinger eller logge av før du lukker appen.