Hvem kan se profilinformasjonen min i Skype for skrivebordet?

Tilbake til søkeresultater

Du kan kontrollere hvem som kan se informasjonen i Skype-profilen din. Noen opplysninger er synlige for alle, men du kan la disse opplysningene stå åpne hvis du ikke vil at de skal vises i profilen.

• Alle kan se: ditt Skype-navnet, sted og eventuelle profilbilde.
    • Kontakter og personer du har chattet med, kan se: telefonnummeret og fødselsdagen din, hvis du har tatt med disse opplysningene i Skype-profilen.

E-postadressen din vises aldri. Ingen kan se den når de ser på profilen din. Den er kryptert og oppbevares bare i katalogen vår for at venner som allerede kjenner e-postadressen, kan bruke den til å søke etter deg.

Finn ut hvordan du oppdaterer Skype-profilinformasjonen.

Du kan legge til eller redigere informasjon i Skype-profilen, som sted, e-postadresse eller telefonnummer, for å gjøre det enklere for venner å finne deg. Hvis du foretrekker ikke å være med i den offentlige søkekatalogen eller i «personer du kanskje kjenner»-forslag, kan du reservere deg mot det. Hvis du reserverer deg, vil ingen kunne søke deg opp. Lær mer.

Slik reserverer du deg mot å kunne oppdages i Skype-søk:

1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg Programinnstillinger og rull ned til Personvern.
    3. Velg Styr hvordan andre finner meg i Skype.
    4. Slå av Vises i søkeresultater eller Vises i forslag. Du kan når som helst gjøre deg søkbar igjen ved å slå dette alternativet på igjen.

Merk: Hvis du har endret synlighetsinnstillinger i en nyere versjon av Skype, kan det hende eldre versjoner ikke viser at du har reservert deg mot søk eller «personer du kanskje kjenner»-forslag. Oppdater til den nyeste versjonen av Skype eller gå til Skype-profilen din på nett for å få den mest nøyaktige oversikten over innstillingene dine.