Hvordan reserverer jeg meg mot å være synlig i Skype-søk eller -forslag på stasjonær datamaskin?

Tilbake til søkeresultater

Du kan legge til eller redigere informasjon i Skype-profilen, som sted, e-postadresse eller telefonnummer, for å gjøre det enklere for venner å finne deg. Hvis du foretrekker ikke å være med i den offentlige søkekatalogen eller i «personer du kanskje kjenner»-forslag, kan du reservere deg mot det. Hvis du reserverer deg, vil ingen kunne søke deg opp. Finn ut mer. Reservasjon er kun tilgjengelig i Skype på Windows, Mac, Linux og Skype for Windows 10 (versjon 14)

Slik reserverer du deg mot å kunne oppdages i Skype-søk:

1. Velg profilbildet ditt.
    2. Velg Innstillinger og deretter Kontakter.
    3. Velg Personvern.
    4. Slå av Bli vist i søkeresultater eller Bli vist i forslag. Du kan når som helst gjøre deg søkbar igjen ved å slå dette alternativet på igjen.

Merk: Hvis du har endret synlighetsinnstillinger i en nyere versjon av Skype, kan det hende eldre versjoner ikke viser at du har reservert deg mot søk eller «personer du kanskje kjenner»-forslag. Oppdater til den nyeste versjonen av Skype eller gå til Skype-profilen din på nett for å få den mest nøyaktige oversikten over innstillingene dine.