Hvorfor mangler Skype-kontaktene eller kreditten?

Tilbake til søkeresultater

Hvis du er logget på Skype, men ikke finner kontaktene eller Skype-kreditten, har du antagelig logget på en annen konto enn den du hadde tenkt.

Hva kan dette komme av?

• Du har kanskje flere Microsoft-kontoer uten å være klar over det. Har du noen gang brukt Outlook.com, Hotmail, Microsoft 365, OneDrive, Xbox eller Windows? E-postadressen du brukte for disse tjenestene, kan også brukes til å logge på Skype. Hvis du har flere enn én konto, kan du være logget på Skype, men ikke med riktig konto der kontaktene og Skype-kreditten er lagret.
    • En annen person kan ha brukt enheten til å logge på Microsoft-kontoen sin. En annen person, for eksempel en venn, et familiemedlem, et barn eller en ektefelle kan ha brukt enheten til å logge på, og glemt å logge av igjen.

Fremgangsmåte for feilsøking

1. Har du mer enn én Skype-konto?
      • Bruker du en e-postadresse til å logge på andre Microsoft-produkter eller -tjenester, som Xbox, OneDrive eller Outlook.com? Hvis du nylig logget på en av disse andre tjenestene, er du kanskje logget på Skype med en annen Microsoft-konto. Trykk eller klikk på profilbildet og begge Skype-navnet, og kontoen du er logget på vil vises, slik at du kan fastslå om du er logget på riktig konto.
      • Bruker du Skype på flere enn én enhet, for eksempel en stasjonær datamaskin eller en mobiltelefon? Det er mulig at du er pålogget med forskjellige kontoer på hver av enhetene.
    2. Prøv å få tilgang til Skype-kontoen fra en annen enhet som du kanskje allerede er logget på, for eksempel den stasjonære. Hvis du får tilgang til riktig Skype-konto fra en annen enhet, kan du identifisere brukernavnet til kontoen du er logget på med, ved å følge trinnene i denne artikkelen om å finne Skype-navnet.
    3. Logg av Skype, og logg deretter på igjen. Kontroller at du er logget på med riktig konto ved hjelp av e-postadressen, telefonnummeret eller Skype-kontoinformasjonen.
    4. Kan du fortsatt ikke finne kontaktene eller Skype-kreditten? Prøv å logge på med en annen e-postadresse som du tidligere kan ha brukt til å logge på Microsoft-tjenester. Hvis du fortsatt ikke finner kontaktene eller Skype-kreditten, logger du av igjen og prøver på nytt med en annen e-postadresse.

Hvis du ikke bruker Skype-kredit på 180 dager, vil den bli inaktiv. Ikke fortvil, det er enkelt å reaktivere Skype-kreditten.